Obavijesti

News

Komentari 31

Gužve su na cestama u smjeru mora: Kolona na Lučkom 5 km

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora, na autocesti A2 Zagreb-Macelj i A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka te na Krčkom mostu u oba smjera

VIDEO

Pred naplatnim postajama Lučko iz smjera Jankomira (A3) u smjeru mora kolona je duga oko pet kilometara, a iz smjera Buzina dva kilometra, javlja HAK

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora, na autocesti A2 Zagreb-Macelj i A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka te na Krčkom mostu u oba smjera. 

Zbog prometne nesreće na autocesti A2 Zagreb-Macelj prije čvora Zaprešić, na 6. km u smjeru Krapine, vozi se uz ograničenje brzine.
Zbog vozila u kvaru na autocesti A1 između čvorova Zadar 2 i Benkovac, na 266. km u smjeru Dubrovnika, savjetujemo vozačima da voze opreznije.

U Zagrebu, zatvorena je Sljemenska cesta od Blizneca prema vrhu, zbog biciklističke utrke.

Uz povoljne vremenske uvjete u prometu je veliki broj biciklista, mopedista i motociklista. Vozače ostalih vozila pozivamo da im prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima. Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećamo da poštuju prometne propise i ograničenja brzine.

Do 30. travnja do 05,30 sati 2018. god. za sav promet zatvorena je državna cesta DC36 na željezničko-cestovnom prijelazu Stupno u Gradu Sisku. Obilazak: Sisak (DC37)-Petrinja (DC30)-Petrinjsko Novo Selište-obilaznica Petrinje-most Brest-Žažina, i obrnuto.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.