Obavijesti

News

Komentari 9

Počela turistička sezona: Na Lučkom kolona od 4 kilometra

Počela turistička sezona: Na Lučkom kolona od 4 kilometra
1

Zbog pojačanog prometa kolone vozila su na autocesti A1 između naplate Lučko i čvora Karlovac u smjeru mora, a na Lučkom na izlasku s A1 prema Zagrebu kolona je 4 km

VIDEO

Pojačan je promet na dionici autoceste A1 između Zagreba i Karlovca u oba smjera. Kolona vozila na naplati Lučko u smjeru Zagreba je 4 km, a na ulasku u smjeru Karlovca oko 500 m. Između naplate Lučko i čvora Karlovac u smjeru mora vozi se bez zastoja. Na naplati Demerje nema kolone, izvijestio je u subotu popodne Hrvatski auto klub (HAK). Pojačan je promet i na dionicama A1 između Karlovca i Bosiljeva 2 u oba smjera te između tunela Sveti Rok i čvora Zadar 2 u smjeru juga.

POGLEDAJTE VIDEO: Gužve na autocesti kod Lučkog

Pokretanje videa...

00:30

Pojačan je promet na A2 Zagreb-Macelj; A3 Bregana-Lipovac u smjeru Zagreba; A6 Rijeka-Zagreb u smjeru Rijeke; A7 između GP Rupa i čvora Diračje te u smjeru otoka Krka; Istarskom ipsilonu; zagrebačkoj obilaznici u smjeru čvora Lučko; na Ličkoj (DC1) i Jadranskoj (DC8) magistrali; Krčkom mostu u oba smjera; na cestama u Istri, te na prilazima turističkih središta na obali. 

Zbog toga se na pojedinim dionicama autocesta formiraju kolone vozila, osobito u blizini odmorišta te kod ulaza ili izlaza s autocesta. 

Na  A7 na naplatnim postajama Rupa u smjeru GP Rupa kolona je 500 m, a u smjeru Zagreba 200 m.

Na Istarskom ipsilonu prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona je 3 km; pred tunelom Učka u smjeru Rijeke jedan km te na  mostu Krk u smjeru kopna. 

Prvog srpanjskoj vikenda gužve su i na većini graničnih prijelaza sa Slovenijom te Bosnom i Hercegovinom, na  Jadranskoj magistrali (DC8) na prilazima turističkim središtima osobito Zadru, Šibeniku, Trogiru, Splitu, Omišu, Makarskoj i Dubrovniku.

Gužve i na graničnim prijelazima 

Pojačan je promet osobnih vozila na graničnim prijelazima -  izlazak: Stara Gradiška, Slavonski Brod i Bajakovo; ulazak: Bregana, Aržano, Zaton Doli, Gornji Brgat, Vinjani Donji i Metković; oba smjera: Macelj, Kaštel, Plovanija, Pasjak i Rupa.

Na graničnim prijelazima Kaštel, Plovanija i Macelj osobito je pojačan ulazak u Republiku Hrvatsku. Čekanja su od 30 minuta do 2 sata.

Pojačan je izlazak teretnih i osobnih vozila na graničnom prijelazu Bajakovo. Kolona je osobnih vozila je oko 2 km, a teretnih oko 1 km.

Granični prijelaz Harmica (SLO) otvoren je za vozila do 7,5 t.

Trajekti i katamarani plove redovito.

Pojačan priljev vozila i moguća čekanja na ukrcaj očekuju se tijekom dana u pristaništima prema otocima Cresu, Rabu i Pagu te u lukama Zadar i Split.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...