Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Reci zbogom gljivičnim infekcijama

Ovaj vrhunski švicarski preparat proizveden je po najvišim i strogim svjetskim zdravstvenim standardima tako da se GYNOFIT smije koristiti i tijekom trudnoće i tijekom dojenja

Foto: Terra Lab

Preko 70 % žena se barem jednom moralo boriti s neugodnim simptomima gljivičnih ili bakterijskih infekcija intimnog područja – a to su razdoblja kada ženi treba nježan, jednostavan, brz i najdjelotvorniji način da vrati svoje zdravlje.
Samo neki od neugodnih simptoma koje infekcije izazivaju su iritacija, peckanje, svrbež i oticanje.
Stoga su vrhunski stručnjaci švicarskih laboratorija stvorili GYNOFIT – potpuno prirodno i najelegantije rješenje protiv gljivičnih i bakterijskih infekcija, ali i problema sa vaginalnom suhoćom.

Foto: Megapixl

GYNOFIT vaginalni gel je proizvod na bazi mliječne kiseline i iznimno je učinkovit u slučajevima infekcija, te stvara i obnavlja zdravu vaginalnu floru, a GYNOFIT hidratantni gel djetvorno održava optimalnu vlažnost intimnog područja.
Ovaj vrhunski švicarski preparat proizveden je po najvišim i strogim svjetskim zdravstvenim standardima tako da se GYNOFIT smije koristiti i tijekom trudnoće i tijekom dojenja.
Osim 100% prirodnih sastojaka i iznimne učinkovitosti, velika je prednost GYNOFITA što dolazi u obliku praktično pakiranih i sterilnih   aplikatora za jednostavnu i pojedinačnu primjenu. To znači da svakoj ženi uvijek može biti pri ruci, čak i na putu ili na odmoru.
GYNOFIT je dostupan u svim hrvatskim ljekarnama.

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message