Obavijesti

Promo sadržaj

Svrbež i peckanje intimnog područja – uzroci i rješenja

Svrbež i peckanje intimnog područja – uzroci i rješenja
3

GYNOFIT je vrhunski švicarski medicinski proizvod proizveden po strogim svjetskim zdravstvenim standardima tako da se može koristiti i tijekom trudnoće i dojenja*

Gotovo tri četvrtine žena najmanje jednom u životu doživi neugodne simptome gljivične ili bakterijske infekcije intimnog područja. Svrbež, peckanje, blaža oteklina i bol glavni su znakovi i simptomi infekcije intimnog područja, čiji je uzročnik u većini slučajeva gljivica Candida.

Već dugi niz godina u ljekarnama je dostupan vodeći europski preparat GYNOFIT – potpuno prirodan proizvod za rješavanje gljivičnih i bakterijskih infekcija, ali i vaginalne suhoće od koje pati svaka druga žena u menopauzi.

GYNOFIT je proizveden u suradnji s ginekolozima u Švicarskoj, a u sam vrh europskog tržišta probio se svojom klinički dokazanom učinkovitošću – infekcije se potpuno povlače u roku od šest dana kod više od 90 posto žena.

GYNOFIT gel za rodnicu s laktatnom kiselinom je iznimno učinkovit proizvod na bazi mliječne kiseline, koji u slučaju infekcije obnavlja fiziološku vaginalnu floru. Predstavlja jedinstveni spoj tri ključna čimbenika – učinkovitosti, sigurnosti i lakoće primjene.

GYNOFIT gel za ovlaživanje rodnice održava optimalnu vlažnost intimnog područja. Ublažava vaginalnu suhoću nastalu uslijed hormonalnih promjena nakon poroda, u menopauzi, pri liječenju raka, a posebno tijekom trudnoće. GYNOFIT gel za ovlaživanje rodnice je potpuno siguran za primjenu tijekom trudnoće i dojenja, a svaki jednokratni aplikator posebno je pakiran što ga čini higijenski sigurnim i praktičnim, bez obzira gdje se nalazite.

Korištenje antibiotika, pad imuniteta, hormonalne promjene u trudnoći, stres – sve su to čimbenici koji mogu pogodovati infekciji intimnog područja. Zahvaljujući GYNOFITU žene se sada mogu riješiti neugodnih simptoma i bez recepta - na nježan, elegantan i djelotvoran način.

Dostupno u svim boljim ljekarnama i na web shopu www.webljekarna.vasezdravlje.com

Distributer : Oktal Pharma d.o.o.

*uslijed nedovoljne količine podataka o primjeni Gynofit gela za rodnicu s mliječnom kiselinom kod trudnica i dojilja, preporuča se savjetovati s liječnikom ili ljekarnikom prije njegove primjene u tim skupinama žena

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti
PROMO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti

Hrvatska je zemlja bogate povijesti, spektakularne prirode i nevjerojatnih prizora koji ostavljaju bez daha

HUB i EIB pokreću dvogodišnju edukaciju mladih poduzetnika i srednjoškolaca
PROMO

HUB i EIB pokreću dvogodišnju edukaciju mladih poduzetnika i srednjoškolaca

Incijativa „Financije za nove generacije" ključan je korak u osnaživanju financijske pismenosti i poduzetničkog duha među mladim generacijama u Hrvatskoj
Petrol: Regionalni lider za punionice električnih automobila
PROMO

Petrol: Regionalni lider za punionice električnih automobila

Za vozače u tranzitu Petrol je najbolji partner jer nudi najveću mrežu punionica na cijelom koridoru od srednje Europe do Jadrana