News

Komentari 0

Preko Paškog mosta zbog vjetra smije se samo automobilima

Preko Paškog mosta zbog vjetra smije se samo automobilima

Na Mostu dr. Franja Tuđmana u Dubrovniku te na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle

Zbog jakog vjetra promet je dopušten samo za osobna vozila državnom cestom Maslenica-Zaton Obrovački (DC54 i na Paškom mostu, izvijestio je u petak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Na Mostu dr. Franja Tuđmana u Dubrovniku te na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila).

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj u zoni radova između čvorova Zaprešić i Jankomir u smjeru Zagreba kolona je oko 2 km.

Zbog poplavljenog kolnika kolona je i zastoj avenijom Marina Držića u Zagrebu između Slavonske avenije i Branimirove ulice.

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče zatvoren je izlazni krak čvora Karlovac iz smjera Splita i Rijeke u smjeru Karlovca, zbog radova. Obilazak je: čvor Novigrad-DC541-Kučevice-Netretić-Donje Stative-Ulica Borlin-Karlovac. Vozila koja dolaze iz smjera Zagreba prema Karlovcu te koja se uključuju na autocestu A1 u smjeru Rijeke, Splita i Zagreba mogu koristiti čvor Karlovac neometano.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

U prekidu je trajektna linija Sobra (Mljet) -Prapratno (Pelješac).