News

Komentari 1

HAK: Poslijepodne se očekuje pojačan promet na cestama

HAK: Poslijepodne se očekuje pojačan promet na cestama

Tijekom dana očekuje se pojačan promet i povremeni zastoji i vožnja u koloni na zagrebačkoj obilaznici (A3) u smjeru naplate Lučko, autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče i A6 Rijeka-Zagreb u smjeru juga

Vremenski uvjeti su povoljni su za vožnju i na većini cesta vozi se bez posebnih ograničenja, no poslijepodne se očekuje pojačan promet na autocestama, graničnim prijelazima, lukama i pristaništima, izvijestio je u četvrtak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Jutros u 7 sati zbog predmeta na kolniku na autocesti A1 u tunelu Sv. Rok u smjeru Dubrovnika vozi se uz ograničenje brzine od 60 kilometara na sat.

Tijekom dana očekuje se pojačan promet i povremeni zastoji i vožnja u koloni na zagrebačkoj obilaznici (A3) u smjeru naplate Lučko, autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče i A6 Rijeka-Zagreb u smjeru juga.

Isto tako, pojačan promet se očekuje na autocesti A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac i A4 Goričan-Zagreb u smjeru Zagreba, na A7 Rupa-Rijeka, riječkoj obilaznici te otoku Krku i Krčkom mostu povremeno u oba smjera, Jadranskoj (DC8) I Ličkoj magistrali (DC1), na Istarskom ipsilonu, na većini graničnih prijelaza te u pojedinim trajektnim lukama i pristaništima.

Na većini graničnih prijelaza jutros nema dojava o dužim čekanjima, a u pomorskom prometu nema poteškoća.

Vozače se upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te drže sigurnosni razmak između vozila.