Obavijesti

News

Komentari 0

HAK upozorava: Zbog jakoga vjetra zabrane na A1 i A6

HAK upozorava: Zbog jakoga vjetra zabrane na A1 i A6

Samo za osobna vozila otvoreni su A6 Rijeka-Zagreb na dionici Kikovica-Čavle, Jadranska magistrala između Senja i Svete Marije Magdalene, državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački te Paški most

VIDEO

Zbog orkanskog vjetra za sve skupine vozila zatvorene su autoceste A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Sveti Rok i Posedarje  te A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica, upozoravaju u petak ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Na autocesti A7 Draga-Šmrika, Jadranskoj magistrali između Bakra i Novog Vinodolskog te lokalnoj cesti LC58107 Križišće-Kraljevica zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a na Jadranskoj magistrali između Novog Vinodolskog i Senja dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim prostorom.

Samo za osobna vozila otvoreni su autocesta A6 Rijeka-Zagreb na dionici Kikovica-Čavle, Jadranska magistrala između Senja i Svete Marije Magdalene, državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački te Paški most.

Kolnici su mokri ili vlažni i skliski u većem dijelu zemlje. Zbog obilnijih padalina ponegdje se zadržava veća količina vode na kolniku. HAK upozorava na moguće odrone duž Jadranske magistrale i na cestama u gorju. Vozače podsjećaju da pri smanjenim uvjetima vidljivosti na vozilima i tijekom dana moraju imati uključena dnevna ili kratka svjetla te da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Večeras od 22,30 do 5 ujutro zbog radova u tunelu Pećine u Rijeci za sav promet bit će zatvorena državna cesta DC404 između Ulice A.K. Miošića i čvora Vežica u oba smjera.

Pretežno oblačno, povremeno s kišom

Hrvatsku u petak očekuje pretežno oblačno vrijeme, povremeno s kišom koja će biti češća i vjerojatnija u unutrašnjosti, osobito u gorskim krajevima, dok će na moru biti i sunčanih razdoblja, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ).

Puhat će umjeren sjeveroistočni i istočni vjetar, u gorju i jak. Na Jadranu će puhati umjerena i jaka bura s olujnim udarima, podno Velebita i orkanskim, a još prijepodne na jugu istočnjak.

Najviša dnevna temperatura zraka na kopnu će biti od 10 do 15, a na Jadranu te u unutrašnjosti Istre i Dalmacije između 16 i 21 Celzijevih stupnjeva.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a