Obavijesti

Promo sadržaj

Haris Džinović i Miroslav Ilić ovaj vikend na Rujanfestu

Haris Džinović i Miroslav Ilić ovaj vikend na Rujanfestu
3

U subotu 23.9. glavnu pozornicu na Rujanfestu dijele dvije najveće legende narodne glazbe

Danas počinje jubilarni 10 Rujanfest. Kako bi posljednji vikend bio i najposjećeniji, organizatori su pozvali najveća regionalna imena.
Sutra od 21.30 nastupa Severina, a nakon nje kralj sevdaha Halid Bešlić. Subota 23.9. posvećena dvjema najvećim legendama narodne glazbe uz čije pjesme nema osobe koja se nije proveselila. Na glavnu pozornicu dolaze Miroslav Ilić i Haris Džinović.
Miroslav Ilić je rado viđen gost u Hrvatskoj, a njegovi koncerti uvijek su rasprodani. Svoje fanove pjevač će počastiti  brojnim hitovima kao što su "Tebi", "Luckasta si ti", "Bili smo drugovi", "Smej se, smej" i brojnim drugim.

Goran Stanzl/Pixsell

Na istoj pozornici nastupa i  najbolji vokal naše regije Haris Džinović. Uz njegove pjesme generacije se raduju, tuguju, sanjaju ili zaljubljuju.

Haris Džinović ima poseban odnos sa publikom, što dokazuje i činjenica o njegovom dugogodišnjem uspjehu. Megahitovi poput ‘Pariške kapije’, ‘I tebe sam sit kafano’, ‘Ostarit’ ću neću znati’, ‘Rano je za tugu’, ‘Kako mi nedostaješ’, ‘Muštuluk’ i ‘Traži, traži’, uvijek su rado slušani.

Ovakva dva pjevača rijetko nastupaju zajedno, stoga budite i vi dio ovog nezaboravnog koncerta i počastite se večeri ispunjenom odličnom zabavom te pjesmama za koje opravdano možemo reći kako su pronašle svoje mjesto u vječnosti.

Do Rujanfesta je osiguran besplatan prijevoz za sve one koji se žele opustiti.

Ulaz je besplatan do 19 sati, dok će se nakon 19 sati ulaznica naplaćivati 35 kuna u petak, a u sbotu 25 kn.
Nikako ne propustite ovaj jedinstven doživljaj uz odličnu glazbu, omiljene izvođače, mnogobrojne gastro delicije i adrenalinske vožnje lunaparkom…

Vidimo se na Rujanfestu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!