News

Komentari 11

Haznadar: Svilan me nikada nije konkretno tražio novac

Haznadar: Svilan me nikada nije konkretno tražio novac

Što se tiče "govora između redaka", Haznadar je rekao da mu je jednom prilikom u Esplanadi Svilan rekao: "Ako projekt zaživi, bit će prostora da se počastimo"

Svilan me nikad nije konkretno tražio novac, no moglo se prepoznati između redaka, kazao je u utorak na Županijskom sudu u Zagrebu u nastavku suđenja Siniši Svilanu bivši urednik Globusa i vlasnik producentske kuće Nedžad Haznadar. Kazao je da je 2006 godine ponudio Novoj TV jedan TV projekt naziva "Ženske priče" ili "Istinite priče". 

O otkupnoj cijeni kao i sadržaju pregovarao je direktno sa Svilanom koji je u to vrijeme bio direktor programa Nove TV. Što se tiče "govora između redaka", rekao je da mu je jednom prilikom u Esplanadi Svilan rekao: "Ako projekt zaživi, bit će prostora da se počastimo". Nije htio komentirati što je Svilan time mislio. Dodao je kako je emitirano svega tri ili četiri emisije, jer je gledanost bila mala te kaže da je Nova TV promijenila sadržajni koncept.

Priznao je i da trenutačno kao vanjski suradnik radi za Z1, čija je suvlasnica Dijana Čuljak. Na ročištu se nije pojavio Uskokov zaštićeni svjedok Krešo, jer Uskok nije uspio stupiti u kontakt s njim i javiti mu za raspravu te je njegovo saslušanje određeno za 8. ožujka.

Najčitaniji članci