Obavijesti

News

Komentari 103

HDSSB uzvratio HDZ-u: 'Vukli su vraga za rep pa će i dobiti'

HDSSB uzvratio HDZ-u: 'Vukli su vraga za rep pa će i dobiti'
3

HDSSB-ovci su rekli da je nalog za napad na njih trećerazrednim političarima iz Osijeka dao Tomislav Karamarko jer sam nije u stanju održati tiskovnu konferenciju

VIDEO

Nakon napada osječkih HDZ-ovaca, u Saboru su tiskovnu konferenciju sazvali i HDSSB-ovci. Iako je najavljeno da će govoriti Krešimir Bubalo i Dinko Burić, pojavili su se svi saborski zastupnici te stranke, ali i njihov predsjednik Vladimir Šišljagić.

Napominju da je nalog za napade na njih trećerazrednim političarima u Osijeku dao Tomislav Karamarko jer sam nije u stanju održati tiskovnu konferenciju. 

HDSSB-ovci su pozvali glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića da konačno skine prašinu sa slučaja Soboli te povezanosti Tomislava Karamarka s tim slučajem i njegove povezanosti s opljačkanim novcem iz afera Spice i Hrvatskih autocesta, te aferom vezanom Doron net.

'Karamarko ima prste u pekmezu'

- Karamarko ne samo da ima prste u pekmezu nego ima i debelog razloga da ne strahuje samo od Saveza za Hrvatsku nego i od toga kad će i njemu na vrata pokucati DORH i USKOK. HDZ-ovci su najavili još brutalniju iduću presicu, a ja drugovima iz HDZ-a poručujem da će naša iduća tiskovna konferencija biti ne brutalnija, nego s još više detalja od kojih Karamarko neće imati miran san i neka počne razmišljati kada će mu maca pokucati na vratanca - poručio je Burić.

DORH je pozvao da se pozabave i adresama stanovanja šefa HDZ-a i vlasnicima nekretnina, te je naveo da su među vlasnicima Hrvoje Petrač, Anto Nobilo i Mićo Carić.

Upitan zašto sada ne izađe s detaljima koje najavljuje, Burić je kazao da to ne bi bilo zanimljivo jer žele javnost držati u pozitivnoj napetosti.

'Napadaju jer strahuju od jačanja Saveza za Hrvatsku'

- Mi na njihovu ofenzivu najavljujemo kontraofenzivu. Vukli su vraga za rep pa će i dobiti - kazao je Burić i najavio da, ako od njihove najavljene ofenzive ne bude ništa, oni sigurno neće prestati.

HDSSB-ovci napade od strane HDZ-ovaca tumače kao paničan strah od jačanja Saveza za Hrvatsku.

- Savez za Hrvatsku zaista budi strah kod HDZ-a jer ih bezidejni savjetnik bivšeg predsjednika Mesića vodi u takvom smjeru da sve veći broj razočaranih HDZ-ovaca iz dana u dan sve više odlučuje dati glas Savezu za Hrvatsku - kazao je Burić.

Osječke HDZ-ovce pozvao je da progovore i o koaliciji HDZ-a i SDP-a u Osijeku navodeći da se na intimnim večerama čelnici tih stranaka dogovaraju ne samo smjene direktora gradskih tvrtki nego i podjeli političkog plijena. HDSSB-ovci ocjenjuju da se zbog jačanja Saveza za Hrvatsku može očekivati i koalicija HDZ-a i SDP-a na nacionalnoj razini.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 103
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'
METEOROLOŠKI FENOMEN

VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'

Filipinske vlasti zatvorile su škole na dva dana nakon što se nekoliko dana zaredom temperatura nije spuštala ispod 40 stupnjeva. U nekim dijelovima zemlje bilo je i preko 50 °C