Obavijesti

News

Komentari 0

HDZ, HSS i HSLS idu zajedno u Bjelovaru za lokalne izbore

HDZ, HSS i HSLS idu zajedno u Bjelovaru za lokalne izbore
1

U prostorijama Hrvatskoga seljačkog doma sporazum su potpisali predsjednici županijskih organizacija Miro Totgergeli (HDZ), Boro Bašljan (HSS) i Slavko Došen (HSLS)

VIDEO

Županijske organizacije HDZ-a, HSLS-a i HSS-a potpisale su u petak koalicijski sporazum te će zajedno izići na lokalne izbore u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

Koalicijski odnos definiran je "Nacrtom sporazuma o predizbornoj i poslijeizbornoj suradnji na formiranju zajedničke vlasti u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji" koji je danas i službeno potpisan u Hercegovcu. Prema potpisanom sporazumu, HDZ će dati kandidata za župana, a HSS i HSLS kandidate za njegove zamjenike, priopćila je Županijska organizacija HDZ-a.

U prostorijama Hrvatskoga seljačkog doma sporazum su potpisali predsjednici županijskih organizacija Miro Totgergeli (HDZ), Boro Bašljan (HSS) i Slavko Došen (HSLS).

Kako je u četvrtak navečer na sjednici odlučio Županijski odbor HDZ-a, kandidat za župana bit će Miro Totgergeli, koji je za svoju kandidaturu dobio jednoglasnu potporu stranačkih kolega.

Osim s kandidatima za izvršnu vlast, partneri su se dogovorili da će pred birače izaći i sa zajedničkom listom za Županijsku skupštinu.

Sporazum, kako su istakli njegovi potpisnici, omogućuje čvršću suradnju i udruživanje snaga u općinama i gradovima, no o tome tek slijede konkretni razgovori. Tom se koalicijom, svi se slažu, stvara nova snaga koja svojom pozitivnom energijom može snažnije pokrenuti tu županiju, a vjeruju da će tu snagu do izbora prepoznati i građani te svojim je glasom poduprijeti, navodi se, među ostalim, u priopćenju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...
'JA SAM POBJEDNIK'

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...

LOKALNI IZBORI Kerum tvrdi da je pokraden: 'To nije viđeno ni u Zimbabveu, ni u Ugandi. Sram ih bilo, njihova predsjednika i sve njih. Ispričavam se gledateljstvu, ali njima nikako'

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"
NAKON POBJEDE NA IZBORIMA

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"

NIJE ZA NOVE IZBORE: Radimir Čačić razgovarao je s novinarom 24sata Borisom Rašetom i prokomentirao lokalne izbore, krizu u svojoj bivšoj stranci HNS-u kao i krizu Vlade
Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca
DAMIR MANDIĆ

Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca

Markantni ravnatelj karlovačke gimnazije Damir Mandić (HDZ) novi je karlovački gradonačelnik. Obiteljski čovjek, otac troje djece nekad je mislio da će svoj život posvetiti Bogu...