News

Komentari 36

HDZ ima novi plakat u Splitu: 'Zlatni falus' na grbu Grada

HDZ ima novi plakat u Splitu: 'Zlatni falus' na grbu Grada

HDZ ovim plakatom podsjeća građane na svoj mandat kojeg je obilježila politička trgovina kojoj će birači stati na kraj 30. svibnja kada ćemo završiti eru HDZ-a u Splitu, komentirao je Bojan Ivošević

HDZ-ovci su u finišu kampanje posegnuli za teškom artiljerijom. U četvrtak je osvanuo novi plakat stranke Vice Mihanovića. HDZ-ovci nude izbor. S jedne strane grb Grada Splita s natpisom 'Imaš' u plavoj stranačkoj boji, a s druge logo nagrade Zlatni kurac i natpisom 'izbor' u ružičastoj podlozi stranke Centar Ivice Puljka, piše Dalmatinski portal.

Nagradu Zlatni kurac dodjeljuje Dnevna doza splitskog nereda za promicanje javnog interesa, a nagrade dijeli glasnogovornik Bojan Ivošević, zamjenik Ivice Puljka. Slogan 'Split je kurac' bila je njihova reakcija na slogan gradonačelnika Andre Krstulovića Opare 'Split je glavni' i razočarenje postupcima vlasti pod njegovim mandatom.

Novi plakat HDZ-a komentirao je Bojan Ivošević.

'Nagrada je bila odgovor na korupciju, nepotizam i političku trgovinu koja je zarobila naš grad prošlih godina, a naziv nagrade je ukazivao na to kako se dosadašnja vlast odnosila prema Splitu.

HDZ ovim plakatom podsjeća građane na svoj mandat kojeg je obilježila politička trgovina kojoj će birači stati na kraj 30. svibnja kada ćemo završiti eru HDZ-a u Splitu.'

Najčitaniji članci