News

Komentari 282

HDZ koristi piratski Windows? Na prezentaciji skakali 'oblaci'

HDZ koristi piratski Windows? Na prezentaciji skakali 'oblaci'

Dok se na ekranu vrtio slide show s fotografijama i informacijama o kandidatima za šefa Osijeka iskočio je pop-up s obaviješću da "kopija Windowsa 7 nije aktivirana"

Tijekom predstavljanja HDZ-ovih kandidata za župana Osječko-baranjske županije te za gradonačelnike svih gradova u županiji u hotelu Osijek u nedjelju dogodio se bizaran incident. 

Naime, dok se na ekranu vrtio slide show s fotografijama i osnovnim informacijama o kandidatima, u jednom trenutku je iskočio "oblačić" s obaviješću da "kopija Windowsa 7 nije aktivirana"! HDZ-ovi informatičari su brzo uzgasili obavijest. 

Međutim, ostalo je nejasno koriste li u osječkom HDZ-u ilegalne Windowse 7 ili, pak, informatičari nisu samo aktivirali legalno kupljeni program...

Čuljak: Ovo nije drugi, nego drugačiji HDZ

Ovo nije drugi HDZ, nego drugačiji - rekao je politički tajnik stranke Tomislav Čuljak te dodao kako Hrvatskoj treba druga snaga, a to će biti "osnaženi HDZ bez onih koji su se ogriješili o hrvatski narod, zavukli ruke u tuđe džepove".

Njihov kandidat za osječkog gradonačelnika dr. Dražen Vidović obećao je kako će, kada pobijede na izborima, kod javnog bilježnika ovjeriti izjavu da će u prvoj godini mandata osigurati 1000 radnih mjesta.

- Idemo po pobjedu 19. svibnja. Osijek je uništen od politike HDSSB-a koju vode Šišljagić i Bubalo kojima svaki dan iskaču afere iz džepova - poručio je Damir Kramarić, predsjednik osječkog HDZ-a.

Najčitaniji članci