Obavijesti

News

Komentari 59

HDZ na 'fejsu' kritizirao šefa SDP-a: Loš, zao, Bernardić!

HDZ na 'fejsu' kritizirao šefa SDP-a: Loš, zao, Bernardić!
1

Što očekivati od tipa koji za turističke rekorde tvrdi da su „propast“, a za 100.000 radnih mjesta više nego na kraju mandata SDP-ove vlade da su „ekonomski slom“?, poručili su HDZ-ovci Bernardiću

HDZ je u ponedjeljak na Facebooku poručio šefu SDP-a da su rekordne turističke brojke "razotkrile sav njegov jad i jal". 

Sve donedavno vrli je Bernardić tvrdio da je turizam ove godine „propao“, „podbacio“ „krahirao“… Njegovu malicioznost, zavist, nekompetentnost i sklonost lupetanju najbolje oslikavaju najnoviji podaci - RH u 8 mjeseci 2019. bilježi rast dolazaka od 5% (800.000 turista više) i rast noćenja od 2% (1.5 milijun više) nego u istom razdoblju prošle godine - koja je, ne zaboravimo, bila rekordna, povijesna. Trendovi su pozitivni i kad se gledaju financijski rezultati: u djelatnosti pružanja usluga smještaja te pripreme i usluživanja hrane i pića fiskalizirano je računa ukupne vrijednosti 20.6 milijardi kuna, što je porast od 8% ili za čak 1.6 mlrd. kn. Posebno raduje što je ovom rastu znatno pridonio i zamah kontinentalnog turizma.

No čemu se uopće čuditi jednom Bernardiću? Što očekivati od tipa koji za turističke rekorde tvrdi da su „propast“, a za 100.000 radnih mjesta više nego na kraju mandata SDP-ove vlade da su „ekonomski slom“? I koji nema snage čak ni kurtoazno čestitati našoj Vladi i Dubravki Šuici na imenovanju za potpredsjednicu EK, velikom uspjehu za cijelu Hrvatsku, ali istodobno tvrdi da će Zoran Milanović, koji nas je zbog Lex Perković posvađao s pola svijeta, „vratiti ugled zemlji“. Loš, zao, Bernardić! - objavio je HDZ na Facebooku. 

Pokretanje videa ...