Obavijesti

News

Komentari 328

HDZ organizirao neprijavljeni prosvjed protiv Milanovića

HDZ organizirao neprijavljeni prosvjed protiv Milanovića
2

Došli smo pozdraviti premijera na oproštajnoj zabavi u Šibensko-kninskoj županiji i podsjetiti ga na 100.000 iseljenih i 100.000 izgubljenih radnih mjesta, poručili su

VIDEO

U autokampu Jazina u Tisnom na SDP-ovom stranačkom skupu danas se, uz predsjednika stranke i premijera Zorana Milanovića, te SDP-ove ministre Branka Grčića, Ranka Ostojića, Sinišu Vargu i Ranka Ostojića, okupilo oko 400 članova i simpatizera stranke. Poziv na skup simpatizerima i članovima stranke bio je javno objavljen, pa su ovu prigodu za organizaciju prosvjeda iskoristili lokalni HDZ-ovci. Za premijera i predsjednika konkurenstke stranke HDZ-ovci, njih 30-ak iz Tisnog, Šibenika i okolnih mjesta, dočekali su uz transparente.

O svom 'poduhvatu' javnosti su se priopćenjem pohvalili iz Mladeži HDZ-a.

 - Došli smo pozdraviti predsjednika Vlade na oproštajnoj zabavi u Šibensko-kninskoj županiji i podsjetiti ga na  100.000 iseljenih i 100.000 izgubljenih radnih mjesta za njegova mandata – istaknuo je Gordan Fržop, predsjednik MHDZ-a Šibensko-kninske županije.

- Stanovnici Općine Tisno došli su premijera upozoriti da je ovo mjesto gdje održava druženje sa svojim SDP-ovcima brzopotezno prodano ruskom investitoru za pokriće dugova i investiciju za koju se ne zna kada i kako će se dogoditi. Zahvaljujući „mudrim“ potezima ove Vlade i njihovog načelnika Ivana Klarina, Tišnjani i njihovi turisti strahuju od zatvaranja jedine velike tišnjanske plaže – ističe Jelena Obratov, predsjednica HDZ-a Tisno.

Mladež HDZ-a Tisno

- Signifikantna je i činjenica da je priređeni doček Milanović izbjegao tako da je „kozjom stazom“ stigao do mjesta okupljanja SDP-ovaca iz IX. Izborne jedinice. Svojim činom je još jednom na sramotan način izbjegao čuti glas naroda - zaključuje se u priopćenju organizatora prosvjeda.

Milanovića su, naime, HDZ-ovci čekali na ulazu u kamp sa strane mjesta Tisnog, a on je došao s druge strane, iz smjera Dječjeg vrtića 'Spužvica' kojeg je jutros obilazio u društvu načelnika Ivana Klarina i ministara Grčića i Ostojića. Tako da premijer nije čuo 'glas naroda' ni vidio pomno pripremljen doček aktivista konkurentske stranke.

Mladež HDZ-a Tisno

Prosvjednike je, međutim, posjetio domačin, načelnik Općine Tisno i saborski zastupnik SDP-a Ivan Klarin.

- Legitimno je pravo svakog da prosvjeduje. Došao sam ih osobno pozdraviti i vidjeti o čemu se radi, čuti zbog čega prosvjeduju. Rukovao sam se s njima i bilo mi je čudno da uz mladež HDZ-a iz cijele Šibensko-kninske županije, osim čelnika i nekoliko starijih aktivista lokalnog HDZ-a, nije bilo nikog iz Tisnog. Na ove tri rečenice koje stalno ponavljaju i koje su napisali na transparente odavna je odgovoreno. Iako je skup organizirala mladež stranke, dovoljno su stari da bi znali što se u Hrvatskoj događalo posljednjeh godina. Dovoljno im se vratiti samo četiri godine u povijest i sjetiti se samo Vlade Ive Sanadera koja će u hrvatskom narodu ostati zapamćena kao Vlada koja je opljačkala vlastiti narod i državu. Na žalost, od te se stigme ta stranka i njena mladež nikad neće moći oprati - rekao nam je Ivan Klarin, izrazivši žaljenje što je oporbeni politički na ovakav ružan način pokušao zasjeniti jedan lijepi događaj, završetak radova i obilazak dječjeg vrtića 'Spužvica' koji svoja vrata polaznicima otvara u ponedjeljak.

Prosvjed protiv premijera nije bio prijavljen, pa će policija protiv organizatora i sudionika u ponedjeljak pokrenuti prekršajni postupak. Policija je privela jednu osobu.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 328
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"