Obavijesti

News

Komentari 71

'HDZ se bori očuvanje vlastitih radnih mjesta, bilo bi im bolje da se poklope po ušima i šute'

'HDZ se bori očuvanje vlastitih radnih mjesta, bilo bi im bolje da se poklope po ušima i šute'

Domovinski pokret reagirao je na priopćenje Zajednice branitelja HDZ-a 'Gojko Šušak' koji su osudili posljednje izjave Ivana Penave i prozvali da njima daje nemjerljiv doprinos pokušajima radikalizacije društva...

VIDEO

Zajednica branitelja HDZ-a "Gojko Šušak" osudila he posljednji istup saborskog zastupnika Domovinskog pokreta Ivana Penave u u emisiji Bujica navodeći da on svojim opasnim izjavama daje nemjerljiv doprinos pokušajima radikalizacije društva opetovanim relativiziranjem pokušaj teškog ubojstva trojice policajaca na Markovom trgu. To smatraju izravnim udarom na demokraciju i slobodu. Reagirao je i Domovinski pokret koji ističe da je priopćenjem protiv Penave, HDZ  još jednom pokazao da se ta stranka bori za stranačke interese i očuvanje vlastitih radnih mjesta, a pritom prozvali čelnika HDZ-ove zajednice Miljenka Filipovića.  

- S jedne strane, prozivaju Ivana Penavu koji se čistog obraza drznuo okrenuti leđa HDZ-ovoj kaljuži korupcije i lopovluka, a, s druge, prešućuju kako je čelnik Zajednice branitelja nagrađen, uhljebljen i rukopoložen na čelno mjesto u velikoj državnoj tvrtki, iako za to nije imao uvjete - navode iz Domovinskog pokreta u objavi na Facebooku. 

Podsjetili su kako je predsjednik Zajednice branitelja HDZ-a ''Gojko Šušak'' zaposlen na mjesto predstojnika Ureda za korporativnu sigurnost u HEP-u iako za tu funkciju nije imao potrebne uvjete. Napominju kako su o tome izvještavali mediji i to nikad nije demantirano.

HDZ U KONTINUIRANOJ BORBI ZA OČUVANJE VLASTITIH RADNIH MJESTA Od svih radnji s kojima se HDZ busa u prsa, konačno su...

Objavljuje Domovinski pokretSubota, 7. studenoga 2020.

- Navodno je upravo premijeru Plenkoviću bilo toliko važno zbrinuti Filipovića da su u HEP-u mimoišli redovne procedure, a sve s ciljem lakšeg utjecaja Središnjice na unosne poslovne procese vezane uz HEP - kažu u Domovinskom pokretu. 

Poručili su kako je u kontinuiranoj borbi za očuvanje vlastitih radnih mjesta takvim ljudima samo nebo granica, ali i navode kako bi im bilo "bolje da se poklope po ušima i šute, jer ljudi sve vide".

- Nadamo se da će doći i taj dan kada će se svi poput Filipovića dovoljno namiriti i sjašiti s leđa hrvatskom narodu. A dotad imamo Hrvatsku u kojoj su sigurna HDZ-ova radna mjesta, dok god je siguran Veliki vođa na poziciji moći. Moguće da Filipović između redaka poručuje kako želi Hrvatsku u kojoj je sigurno njegovo radno mjesto zbog kojeg će braniti šefa Plenkovića kao što je do kraja branio i Ivu Sanadera. A onda opet i sljedećeg koji dođe. A nakon njega opet sljedećeg, tko god bio. Bože, čuvaj Hrvatsku!  - zaključili su. 

Podsjetimo, Zajednica branitelja "Gojko Šušak" pitala je Penavu u koje svrhe iskorištava tragediju na Markovom trgu, ali i sve žrtve
Vukovara i stradalnike Domovinskog rata, na koje se bespravno poziva.

- Sam sebi dodjeljuje ulogu narodnog tribuna i stranačkog huškača, a stranka u kojoj se kao takav pronašao i snašao očito mu daje nesebičnu potporu u njegovoj suludoj misiji raspirivanja netrpeljivosti i unošenja nemira među Vukovarce pa i šire, umjesto da kao
gradonačelnik Vukovara barem pokuša uspostaviti mir za koji smo se mi, hrvatski branitelji i dragovoljci Domovinskog rata, borili i ginuli - poručili su iz zajednice.

Pozvali su Penavu da se okane 'ćorava posla' i primite posla za koji je itekako dobro plaćeni. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...
IZBORNE KALKULACIJE

HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...

Iako se SDSS i Domovinski pokret zasad isključuju iz koalicije, podrška HDZ-ovu Gordanu Jandrokoviću za predsjednika Sabora ne bi trebala biti upitna ni s jedne strane. Time bi HDZ napravio veliki korak i prema vladi...