Obavijesti

News

Komentari 9

Mrtvu ženu (72) našli u kući kod Šibenika: Ubio je suprug?

Mrtvu ženu (72) našli u kući kod Šibenika: Ubio je suprug?
1

Kako se neslužbeno doznaje, žena je preminula noćas u svom domu u Dubravi kraj Šibenika između 3 i 4 sata ujutro. Šibenskoj policiji je smrt žene dojavila Hitna pomoć

VIDEO

Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku rukovodi istragom o smrti 72-godišnje žene u Dubravi kraj Šibenika.

- Jutros u šest sati od djelatnika hitne medicinske pomoći zaprimili smo dojavu o smrti 72-godišnjakinje. Predmet je preuzelo Državno odvjetništvo - rekla nam je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave Šibensko-kninske. 

Očevid je bio brzo gotov, a Kosor kaže da se u ovom trenutku ne može govoriti o zločinu ni nasilnoj smrti.  

- Prerano je za takve ocjene. Okolnosti smrti se tek istražuju - rekla je Kosor.

Ni DORH za sada ne može potvrditi da se radi o nasilnoj smrti, odnosno istrazi ubojstva.

- Zasad vas možemo obavijestiti da je Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku bilo na licu mjesta i rukovodilo očevidom. Daljnje mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti slučaja provode djelatnici policije -  kažu u državnom odvjetništvu.

No, u obiteljskoj kući iz koje je izneseno tijelo u zaseoku Vukorepe danas popodne nije bilo nikoga. 

Sumnjaju da nije riječ o prirodnoj smrti: Suprug na ispitivanju

Navodno je policija susjedima, kojih također popodne nije bilo kod kuće, rekla da je muž ubio ženu. Žena je Šveđanka, a muškarac je Vukorepa, koji je s njom u rodno selo došao proživjeti mirovinu. 

- Postoji sumnja da nije riječ o prirodnoj smrti, pa se na okolnosti događaja provodi kriminalističko istraživanje. Policijski službenici ispituju sve osobe koje moguće imaju saznanja o događaju ili su u njega upleteni - rekla nam je glasnogovornica Policijske uprave Šibensko-kninske Marica Kosor na pitanje je li suprug pokojnice uhićen.

Uhićen ili ne, on se još uvijek nalazi na ispitivanju u policijskoj postaji. 

Prema neslužbenim informacijama Hine, supružnici su se posvađali i muž, također 72-godišnjak, ubio je suprugu i nalazi se u pritvoru. Navodno, hitnu je pozvala njegova sestra. Razlog svađe nije poznat.

Susjedi u šoku: Ženu je nasmrt pretukao njezin suprug?

Šibenik.IN piše da je riječ o ubojstvu, te da je ženu navodno nasmrt pretukao njezin suprug.

Mještani su za ŠibenikIN izjavili da je riječ o Šveđanki i da je za njezino ubojstvo osumnjičen suprug žrtve. Riječ je o povratniku iz Švedske koji je sa Šveđankom imao dvoje djece. 

Susjedi su ispričali da se bračni par još jučer normalno pozdravio s njima na vratima dvorišta, nakon što je suprug poslom išao do Šibenika, a jutros su ostali u čudu kad im je policija rekla da se kraj njihove kuće noću dogodilo ubojstvo.

- Nismo ništa čuli. Sasvim normalno smo spavali. Jutros kad sam se probudio, vidio sam policiju ispred kuće i ništa mi nije bilo jasno. Rekli su nam da uđemo u kuću, dok su oni prebacivali njezino tijelo iz kuće – kazao je susjed koji je htio ostati anoniman.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.