Obavijesti

Promo sadržaj

Hitno vam treba brzi kredit? Imamo rješenje za vas

Hitno vam treba brzi kredit? Imamo rješenje za vas
1

Dogodio vam se neočekivani trošak? Ukazala Vam se izvrsna prilika koja se ne propušta, a plaću primate tek za nekoliko dana? Credit Point One S.L. nudi izvrsno rješenje!

Upravo kad ste isplanirali sve svoje troškove i rasporedili ih do sljedeće plaće, zaprimili ste poziv od vaših prijatelja da provedete nezaboravan vikend na adventu ili da s njima odete na koncert najdražeg vam benda. Rado bi se na to odlučili, ali vaš kućni budžet to ne može podnijeti u ovom trenutku? Tko bi Vam sad mogao posuditi novac i to na rate? Credit Point One S.L. je tu da Vam ponudi rješenje za ovu ili sličnu novonastalu situaciju.

Credit Point One S.L. je financijska korporacija sa sjedištem u Barceloni, koja pruža online usluge mikrokreditiranja na tržištu Europske unije. Mikrokrediti su dostupni u iznosima od 500 do 15000 kuna s rokom otplate do čak 6 rata. Najveća prednost ovakve vrste mikrokreditiranja je podonšenje Zahtjeva kojeg obavljate iz udobnosti iz svog doma putem mobilnog uređaja, kada god Vama to odgovara. Nema čekanja u redovima, suvišne papirologije i nije potreban jamac.

Unazad proteklih deset godina, korištenje mikrokredita u Europi nezaustavljivo raste kod ljudi svih životnih dobi koji su ih prepoznali kao sredstvo koje im omogućuje da žive život punim plućima, te brzo i učinkovito rješe svaki financijski izazaov ili iskoriste ponuđene im prilike.

Pridružite se i vi brojnim zadovoljnim korisnicima koji su rješili svoj financijske situacije uz pomoć Credit Point One. Brzo, jednostavno, sigurno.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura