Obavijesti

News

Komentari 184

Hm, koga zaorkužiti? HDZ-ovci imali šalabahtere kako glasati

Hm, koga zaorkužiti? HDZ-ovci imali šalabahtere kako glasati
1

Izaslanici HDZ-a su za vrijeme glasanja viđeni po stepenicama kako ili imaju šalabahtere ili pomno na svom telefonu proučavaju koga sve trebaju zaokružiti

VIDEO

I u HDZ-u su imali šalabahtere kako glasati za potpredsjednike i članove predsjedništva. Postoje dvije vrste šalabahtera, a možda čak i tri. Malo tko želi priznati čiji je čiji. Postoje šalabahter i za druga tijela, veći je primjerice za središnji odbor. 

Izaslanici HDZ-a su za vrijeme glasanja viđeni po stepenicama kako ili imaju šalabahtere ili pomno na svom telefonu proučavaju koga sve trebaju zaokružiti.

Prema neslužbenim informacijama, Tomislav Karamarko i Milijan Brkić su se dogovorili oko članova i predsjedništva i svih ostalih tijela. Prema imenima koja objavljujemo na tom šalabahteru po tom bi u vrh stranke trebali biti Josip Bilaver, Miro Kovač, Ivana Maletić, Tomislav Tolušić, Josipa Rimac, Božidar Longin, Zlatko Ževrnja, Anton Kliman, Zlatko Hasanbegović, Željko Turk, Josip Križanić, Žarko Tušek, Ivan Anušić i Željko Ćosić.

Postoji i drugi šalabahter za predsjedništvo, a on je navodno od političkog tajnika Tomislava Čuljka. Na njemu nema Josipe Rimac i Mire Kovača.

Na popisu dvojca Brkić-Karamarko nema Božidara Kalemete, moćnog zadarskog HDZ-ovca. On je na šalabahteru kod Čuljka, a navodno također i Dubravka Šuica koja je ispala iz kombinacije Karamarko- Brkić.. 

Nekoliko šalabahtera pokazuje da ipak postoje različite struje. Ali također i da su se Milijan Brkić i Tomislav Karamarko dogovorili i postigli kompromis. Obojica su inače tvrdili da neće biti šalabahtera. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 184
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.