News

Komentari 16

Horor u Brazilu: Muž je natjerao ženu i njenu kćer (9) da kopaju grob pa ih zakopao pod terasu

Horor u Brazilu: Muž je natjerao ženu i njenu kćer (9) da kopaju grob pa ih zakopao pod terasu

Fabricio Buim Arena Belinato osumnjičen je da je zakopao dva tijela (suprugu i njezinu kćer) u svom novouređenom domu u Pompeji u Brazilu, prije nego što je krenuo u bijeg

Brazilska policija objavila je tjeralicu za Fabriciom Buim Arena Belinato nakon što su pronašli tijela njegove žene Cristiane Arene (34) i njezine kćeri Karoline Vitoria (9). 

To je policiji otkrila Cristianeina kći tinejdžerica koju sad policija provjerava jer im je sumnjivo što je dala različite iskaze. Prvo je rekla da je njezina majka pobjegla s drugim muškarcem te da je povela najmlađu kćer sa sobom, a sad kaže da ih je Fabricio obje zakopao ispod terase.

Policija je također identificirala sumnjive transakcije s bankovnog računa žrtve u prosincu i siječnju, za koje vjeruje da ih je izvršio njezin partner.

Stravični zločini otkriveni su kada je policija kopačem prekopala terasu u Belinatovom domu 2. veljače.

Policija je kritizirana jer je dopustila da osumnjičenik bude pušten uz jamčevinu i pobjegne, iako je obavljen razgovor nakon pronalaska tijela.

Belinatov automobil posljednji je put viđen u općini Presidente Prudente, udaljenoj dva sata vožnje automobilom od Pompejija, a istraga se nastavlja, piše Mirror.

Najčitaniji članci