Obavijesti

News

Komentari 189

Horor u Ukrajini: Učenicu (12) su rastrgali i pojeli psi lutalice

UKRAJINA: Policija je pokrenula istragu na početku koje je ubila nekoliko pasa i na analizu poslala sadržaje njihovih želudaca. Ispituju i susjede u želji da pronađu eventualne očevidce...

VIDEO

Lizu Kanareikinu, 12-godišnju učenicu iz Ukrajine, rastrgali su psi lutalice na povratku iz škole, a dijelove njezina tijela su i pojeli. Napali su je u šumi kroz koju svaki dan prolazi. 

Kad se nije vratila kući, njeni roditelji su krenuli u potragu i ugledali strašan prizor. Dijelovi Lizinog tijela bili su razasuti po snijegu na šumskom putu istočno od Donetska.

Policija je pokrenula istragu na početku koje je ubila nekoliko pasa i na analizu poslala sadržaje njihovih želudaca. Ispituju i susjede u želji da pronađu eventualne očevidce tragedije. Zasad ne žele u javnost otkrivati nikakve detalje, piše The Sun.

Stanovnici su zabrinuti zbog velikog broja pasa koji lutaju uokolo, a riječ je o životinjama koje su njihovi vlasnici odbacili na početku građanskog rata 2014. godine. 

- To je posljedica rata. Pse su odbacili i onda su postali divlji. Sada lutaju od grada do grada i ponekad napadaju ljude. Svaki mjesec uhvatimo 50 do 100 pasa. Neke čipiramo i steriliziramo, a ostatak ubijemo, kaže Vladimir Tsimmerman, gradski dužnosnik u Donetsku. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 189
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.