Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
20 komentara

Horvatinčićev centar Cvjetni kupila grupacija Supernova

Premda se vrijednost transakcije ne otkriva, Supernova je preuzela, po procjeni između 40 i 60 milijuna eura duga, od nekadašnjeg Hypo Leasing Kroatien

Foto: Borna Filić/PIXSELL
20 komentara

Centar Cvjetni, projekt investitora Tomislava Horvatinčića u centru Zagreba, ulazi pod okrilje austrijske nekretninske grupacije Supernova. U Cvjetni Supernova ulazi temeljem dogovora o strateškom partnerstvu s Hoto grupom, potvrdio je za Večernji list Krešimir Horvatinčić, sin Tomislava Horvatinčića zadužen za marketing.

Premda se vrijednost transakcije ne otkriva, Supernova je preuzela, po procjeni između 40 i 60 milijuna eura duga, od nekadašnjeg Hypo Leasing Kroatien čiji je pravni nasljednik austrijska državna agencija HETA.

"Društvo Hoto grupa u procesu restrukturiranja svog poslovanja uspostavilo je strateško partnerstvo sa Supernova grupacijom", potvrdio je Horvatinčić. Dodao je da će uspostavom partnerstva sa Supernovom kao "renomiranom inozemnom poslovnom grupacijom u retail poslovanju, Hoto moći uspješno završiti cijeli proces restrukturiranja i osigurati sve pretpostavke uspješnog nastavka poslovanja na hrvatskom tržištu".

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message