Obavijesti

Promo sadržaj

Hotel Aristos - hotel u Zagrebu dizajniran po Vašoj mjeri

Hotel Aristos - hotel u Zagrebu dizajniran po Vašoj mjeri
7

Uz kvalitetan boravak u 150 comfort i deluxe soba, hotel nudi pravi gastronomski doživljaj, organizaciju raznih svečanosti, opuštajuću wellness & spa oazu te moderan kongresni centar

Hotel Aristos je hotel 4 zvjezdice, smješten u Novom Zagrebu - Buzin, udaljen svega nekoliko minuta vožnje od zračne luke i centra grada. Uz kvalitetan boravak u 150 comfort i deluxe soba, hotel nudi pravi gastronomski doživljaj, organizaciju raznih svečanosti, opuštajuću wellness & spa oazu te moderan kongresni centar.

Kod organizacije privatnih i svadbenih svečanosti, Hotel pruža visoku razinu usluge, profesionalnost i daje dojam profinjenosti. Na raspolaganju je moderan ambijent Grand dvorane, restoran Tiara, salon Elegante te atraktivan prostor Momento bara, Vitrum salon i terasa hotela. Očekuje Vas pravi gurmanski doživljaj uz bogatu ponudu svadbenih i svečanih menija, a za sve sladokusce, slastice izrađene u hotelskoj slastičarnici. Za nadolazeće blagdane, hotel Aristos je pripremio mix kolača, pripremljenih prema domaćoj recepturi, koje možete naručiti za svega 89,00 Kn po kilogramu te upotpuniti svoj blagdanski stol i uživati u nezaobilaznim okusima mađarskih tortica, rafaelo i punč kuglica, bijele pite, išlera, vanil kiflica i zvjezdica.

Wellness & spa centar Aristos je mirna oaza u Zagrebu, idealna za kratkotrajan bijeg od svakodnevne rutine gdje možete uživati u opuštajućim trenucima u relax i spa zoni uz ponudu bio, infracrvene, parne saune i hidromasažne kupelji. Wellness centar svakodnevno nudi velik izbor terapijskih i wellness masaža te vrhunske tretmane njege lica i tijela. S obzirom da dolazi vrijeme darivanja, wellness & spa centar pripremio je blagdanski popust od 20 % na kupnju poklon bonova u vrijednosti iznad 200,00 Kn koje možete kreirati sami odabirom wellness usluga i tretmana iz redovne ponude. Popust se primjenjuje na kupovinu u periodu od 01.12. - 25.12.2016., a kupljeni poklon bon se može iskoristiti unutar 3 mjeseca od datuma kupnje. Ne propustite idealan wellness poklon za sebe i Vama drage osobe.

Provjerite zašto je prošlogodišnji Advent u Zagrebu proglašen najboljom europskom manifestacijom u konkurenciji 20 gradova. Posjetite Zagreb te doživite ugođaj Adventa i pravi zimski ugođaj metropole uz mirise kuhanog vina i primamljive zimske okuse! Rezervirajte za sebe, prijatelje, obitelj Zimski paket u hotelu Aristos. Uživajte u udobnosti deluxe soba, opuštajućim trenucima u wellness & spa centru te za svega nekoliko minuta vožnje stižete do Božićnih sajmova u centru grada. Rezervirajte paket od 1.200,00 Kn za dvije osobe za dva noćenja uz uključen wellness i besplatan parking.

Za sve one koji žele doživjeti romantičan doček Nove 2017. godine, mogu rezervirati poseban Novogodišnji paket za dvoje te uživati u opuštajućim wellness trenucima, bogatoj večeri serviranoj u intimi deluxe sobe i novogodišnjem doručku.

Za potrebe organizacije raznih poslovnih događanja, gostima je na raspolaganju moderan kongresno banketni centar s recepcijom, sedam multifunkcionalnih dvorana i apartmanima za sastanke. 

www.hotel-aristos.hr

Hotel Aristos ▪ Cebini 33, 10 000 Zagreb ▪ Tel: + 385 1 6695 900 ▪ E-mail: aristos@hotel-aristos.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura