Obavijesti

News

Komentari 16

Hrabra curica spasila majku tijekom dijabetičkog napada

Hrabra curica spasila majku tijekom dijabetičkog napada
1

Pametna devetogodišnjakinja iz američke države Illinois uspjela je majku spasiti tijekom dijabetičkog napada dok je vozila automobil i brže od 100 kilometara na sat

VIDEO

Pametna devetogodišnjakinja iz američke savezne države Illinois uspjela je majku spasiti tijekom dijabetičkog napada dok je vozila automobil i brže od 100 kilometara na sat, piše ABCNews.

Jennifer Sheridan (42) je vozila svoju kćer Aleksandru u McDonald's nakon što su bile na košarkaškoj utakmici. Sheridan boluje od dijabetesa te je u tom trenutku doživjela dijabetički napad kada njezina razina šećera u krvi naglo opadne.Kazala je da nije bila svjesna što joj se dogodilo.

"Ničega se ne sjećam"

- Još uvijek sam bila pri svijesti i govorila, rekla mi je kćer. No, ja se ničega od toga ne sjećam - kazala je Sheridan. 

- Prošli smo kroz crveno svjetlo, rekla mi je i znam da sam si kazala da moramo stati. O tome sam razmišljala, ali nisam to mogla obaviti - rekla je majka.

Potom su prošli i pokraj njihove kuće i McDonald'sa, a Aleksandra je vrištala i plakala tijekom vožnje koja je trajala 15 do 20 minuta, ali je i da je uspjela razgovarati s majkom.

- Rekla je da mi je govorila da vozim prebrzo ili presporo. Svašta mi je govorila - rekla je majka.

Kćer ugasila automobil kada je krenuo prema jarku

Tijekom vožnje ju je nazvao suprug, a Aleksandra mu je vikama na slušalicu da će sletjeti s ceste. Tada joj je automobil krenuo udesno, prema kanalu i drveću, a Aleksandra je shvatila da to tako neće ići te je ugasila automobil. Kada je automobil napokon stao, Aleksandra je majku polako nahranila s čokoladom koju je imala u vozilu.

- Kada smo stali i uspjela se sabrati, tada me nahranila - rekla je Sheridan.

Na mjesto događaja su prolaznici pozvali policiju i vatrogasce. Policajci su nagradili Aleksandru s lutkom patke žute boje, koju su nazvali "zlatna nagrada za heroje". Ovo nije bio prvi puta da spašava mamu tijekom dijabetičkog napada - prije dvije godine, dok su bile u domu, djevojka je pozvala pomoć nakon što se majka srušila na kuhinjski pod.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Dirljive slike: Ovo je bebica koju su našli u košu za smeće, drži je doktor po kojem je dobila ime
ČUDO NA SVETOM DUHU

Dirljive slike: Ovo je bebica koju su našli u košu za smeće, drži je doktor po kojem je dobila ime

Iako beba službeno nema ime, dr. Alfirević nam je otkrio kako dječačića zovu Ivan, po doktoru koji ga je zaprimio te noći

Slovački ministar demantirao je nagađanja: 'Operacija traje već tri sata, Robert Fic je kritično!'
NAPADAČ UHIĆEN

Slovački ministar demantirao je nagađanja: 'Operacija traje već tri sata, Robert Fic je kritično!'

Kako javljaju slovački mediji, upucan je nakon izlaska sa sjednice Vlade. Navodno je upucan s više hitaca u prsa i trbuh, napadač je uhićen...
Nikola u Zagrebu išao po kćer u vrtić  i nestao. Iz vrtića su zvali obitelj. Uključila se i policija
'NIKAD JE NE BI OSTAVIO'

Nikola u Zagrebu išao po kćer u vrtić i nestao. Iz vrtića su zvali obitelj. Uključila se i policija

Za nestanak je obitelj saznala kad su ih nazvali iz vrtića da nitko nije došao po djevojčicu. U sve se uključila i policija. Obitelj moli, ako ga je netko vidio da javi njima na broj 097/670-1528 ili policiji na 192