Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hrabra šefica salatom po glavi izudarala pljačkaša

Zamaskirani Tomica B. (24) zaprijetio je nožem trgovkinjama Z.D. (48) i J.P.K. (51). Konzumova djelatnica počela ga je udarati vrećicom povrća

J.Galoić
Foto: J.Galoić
6 komentara

Čula sam vrata. Okrenula sam se i ugledala muškarca s maskom. Izvukao je nož dužine 30-40 centimetara, još pod dojmom govorila je Z. D. (48), zaposlenica Konzuma u Radničkom dolu u Zagrebu, u koji je u ponedjeljak oko 19 sati upao pljačkaš.
- Rekao mi je: 'Neću te ozlijediti’, ali ja sam već bila gotova. Stisnula sam se u kut, ispružila nogu prema njemu i zavrištala. Znala sam da je šefica u prostoriji pokraj i da će me čuti - ispričala je. Poslovotkinja J. P. K. (51) baš je pakirala salatu. Dohvatila je jednu vrećicu i salatom pljačkaša opalila po glavi.
- Reagirala sam nagonski i dohvatila prvu stvar koja mi je bila pri ruci. Sreća njegova da nisam slagala boce - našalila se J. P. K. i dodala da je samo branila kolegicu. Pljačkaš je potom pobjegao Polom, u kojem ga je čekao suradnik. Dan kasnije uhitila ih je policija. Riječ je o Tomici B. (24) i Kristijanu F. (24).

Možda vas zanima i ovo:
Message