Obavijesti

News

Komentari 123

Hrvat u Bangkoku: Tu je kaos, bombe su po čitavom gradu...

Hrvat u Bangkoku: Tu je kaos, bombe su po čitavom gradu...
9

Ljetni posao: Ugo Božanović (26) iz Vinkovaca je profesionalni model. Otišao je u Bangkok kako bi pozirao na raznim fotografijama. Za 24sata opisuje kaos u gradu

VIDEO

Nakon tragedije pokraj Erawan hrama, Bangkok je zatresla još jedna eksplozija. Bomba je eksplodirala na rijeci Chao Phraya, na tutističkoj ruti. Srećom, nitko nije stradao. Tajlandske vlasti vjeruju da je ovaj napad povezan s onim prethodnim kod Erawana.

POGLEDAJTE VIDEO: Trenutak kada je poginulo 22 ljudi

Pokretanje videa...

24sata Video 00:30

- Bio sam na krovu zgrade kad su počele eksplozije . Druga se osjetila kao potres i u gradu je zavladala totalna panika. Zamolili su nas da ne izlazimo i da obavezno ostanemo u apartmanu.

Ovu fotografiju snimio je Hrvat Ugo Božanović

U ponedjeljak su blokirali brojne stanice metroa u gradu. Policija je pronašla još nekoliko bombi poslije eksplozije u kojoj je poginulo 22 ljudi . Čule su se još najmanje tri detonacije. Policija je odmah izašla na ulice i postrožili su sve kontrole. Ljudima otvaraju torbe i pregledavaju prtljagu prije nego što uđu u javni prijevoz.

Tajlanđani, koji žive blizu, cijelo su vrijeme na telefonima i mobitelima. Svi zovu svoje članove obitelji i prijatelje te provjeravaju jesu li dobro. Ostali su prikovani uz televizore i gledaju vijesti pa uopće ne obraćaju pozornost na okolicu. U utorak su dva mladića uzeli bombu i ubacili je u kanal u pristaništu Sathorn . Napravili su to u posljednji trenutak jer je bomba eksplodirala čim je dotaknula vodu.

Na ulice su jučer izašli i vojnici , i to u velikom broju. Pomažu policajcima u smirivanju građana. Svima su savjetovali da ne koriste autobuse i podzemnu željeznicu ako idu do neke važnije lokacije. Domaćima govore da ostanu u kućama i izbjegavaju gužve. Moji kolege, koji rade kao modeli, boje se otići na posao. Na jednome mjestu gdje se održavao casting pronašli su tri bombe . Ondje je u tom trenutku bio jedan od poznanika. U medijima nema da su nekoga ozlijedile pa se nadamo da ih je policija odnijela na vrijeme.

POGLEDAJTE: Snimka nadzorne kamere nedaleko od eksplozije

Pokretanje videa...

00:07
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 123
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...
IZBORNE KALKULACIJE

HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...

Iako se SDSS i Domovinski pokret zasad isključuju iz koalicije, podrška HDZ-ovu Gordanu Jandrokoviću za predsjednika Sabora ne bi trebala biti upitna ni s jedne strane. Time bi HDZ napravio veliki korak i prema vladi...