Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Hrvatska Lutrija u suradnji s igračima pomaže KBC-u Zagreb

Hrvatska Lutrija i njezini igrači pokazali su veliko srce i udružili su snage te su humanitarnom akcijom odlučili donirati sredstva KBC-u Zagreb. Novac se donira kroz igranje igre brojčane lutrije Moj prvi milijun, a ako i vi želite sudjelovati pomoći, u članku vam donosimo detalje

Foto: Guliver/Shutterstock

Moj prvi milijun još je jedna igra Hrvatske Lutrije koja je u prodaju krenula 28. listopada te će trajati do 26. prosinca 2019. Dio prihoda od igre izdvaja se u korist Klinike za onkologiju Kliničkog bolničkog centra Zagreb. Svaki dan izvlači se 10 sigurnih dobitaka po 1.000 kuna, između sretnih brojeva prodanih prethodni dan, a u završnom izvlačenju 27. prosinca najsretniji broj će donijeti dobitak od 1 000 000 kuna. 

"Na pola smo puta i do sada je održano 30 dnevnih izvlačenja, a čak 60 izvučenih sretnih brojeva čeka na isplatu lijepih iznosa pa pozivamo sve igrače da provjere svoje potvrde te ako su vlasnici dobitnih sretnih brojeva podignu dobitke",  poručuju iz Hrvatske Lutrije. 

Čuvajte svoje brojeve! 

Svi igrači koji nisu osvojili dobitke u dnevnim izvlačenjima novu priliku imaju u prosincu. Zato iz HL-a poručuju da čuvate svoje potvrde/sretne brojeve jer u završnom izvlačenju za milijun kuna sudjeluju samo prodani nedobitni sretni brojevi. Cijena jednog sretnog broja je 20 kuna, a moguće ga je odigrati putem interneta, na prodajnim mjestima HL i ovlaštenih partnera s on-line terminalima te na HL Box-u samoposlužnom terminalu. 

Zaigrajte Moj prvi milijun i ostvarite svoje snove već ovih blagdana! 

Tema: Promo sadržaj

Message