Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
41 komentara

Htjeli ste ispasti faca, a bili ste šonjo? 24sata vas nagrađuju

Imaš presmiješan video sebe, prijatelja ili možda kućnog ljubimca, a nitko ga nije vidio? Svoje super šaljive videosnimke sa svojim imenom, prezimenom i kontakt brojem pošaljite na mail mojvideo@24sata.hr

Foto: Borna Filic/PIXSELL
41 komentara

Na mobitelu čuvate snimku na koju vaše društvo plače od smijeha? Razljutili ste baku kojoj je od vikanja ispalo zubalo pa ste se na kraju oboje smijali? Vaši građevinski radovi završili su kao u animiranom filmu “A je to”?

Snimili su vas dok pokušavate ispasti romantični i originalni, ali ste na kraju ispali kvartovski klaun i legenda o kojoj se priča? Pali ste, a htjeli ste izvesti trostruki salto? Vaš pas pjeva arije i maše šapom? Govor kuma na svadbi krenuo je po zlu, a mladoženja je propadao u zemlju od srama? Slatka mačka umislila je da je tigar pa je umjesto savršenog doskoka doživjela urnebesni pad? Oops, događa se svima! Sve te presmiješne zgode i urnebesne prankove vi ste arhivirali i snimili mobitelom? Ne škrtarite nego video podijelite s cijelom nacijom.

Oops Croatia redakcije 24sata nagrađuje vaše šaljive snimke. Možete osvojiti i do 1000 kuna za simpatičnu sramotu koju je zabilježila kamera. Nasmijte nas u redakciji 24sata i cijelu Hrvatsku do suza i budite ultimativni gospodari smijeha.

Svoje super šaljive videosnimke sa svojim imenom, prezimenom, kontakt brojem i kratkim opisom videa (tko je u njemu, gdje je sniman i zgodu vezanu uz njega) pošaljite na mail mojvideo@24sata.hr

Redakcija 24sata objavit će ih na svim svojim digitalnim kanalima i najgledanije nagraditi. Sretno i (ne)spretno!

Tema: Reporteri

Možda vas zanima i ovo:
Message