Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Huawei će na .debugu predstaviti Huawei Mobile Services

Huawei Mobile Services je otvoren ekosistem koji kranjim korisnicima nudi pametniji, brži, bolji, a developerima nemjerljivo ugodniji kontekst korištenja cloud usluga i aplikacija

Huawei Mobile Services sastoji od tri dijela: HMS aplikacija za potrošače, HMS Core za programere i sadržaja treće strane – partnera. 

HMS ima preko 570 milijuna korisnika diljem svijeta. A kako i zašto biti pionir u razvijanju aplikacija za HMS, kako i zašto ih plasirati u Huawei AppGallery i kako iskoristiti najbrže rastuću developersku priču na svijetu u koju Huawei ulaže dodatnih milijardu dolara - za vlastiti programerski uspjeh, saznat ćemo među prvima u Europi tijekom keynotea jedne od ključnih osoba zadužene za razvoj mobilnih servisa ove kompanije. Justyna Jaworska, jedna od čelnih ljudi Hauweija u Europi, predstavit će mobilnu platformu za plasman aplikacija na nove mobilne uređaje na .debugu, najvećoj developerska konferenciju u Hrvatskoj, u organizaciji Buga i partnerskih kompanija, koja će se održati 12. i 13. prosinca u prostorijama zagrebačkog Algebra LAB-a. 

HMS od početka pokušava popuniti praznine koje postoje unutar postojećih ekosistema. A trenutno razvoj HMS-a obzirom na trenutne tržišne okolnostima neizvjesne mogućnosti korištenja tuđih servisa je i jedini izbor za Huawei. Predano se radi na tome da korisničko iskustvo bude vrhunsko, a ujedno i pristupačno programerima. 

Drugog dana održavanja .debuga, Huawei će održati i tehnički detaljnije (i zahtjevnije) predavanje, Introduction to Huawei Mobile Services Core and Quick App Development. Predavač Michal Mokrzycki iz Research and Developmenta u Hauweiju ući u finese HMS-a kroz predstavljanje devet komponenti Huawei Mobile Services (HMS) kita kojima se developerima olakšava put ka integraciji njihovih aplikacija s novom globalnom mobilnom platformom: Account Kit, Location Kit, Drive Kit, Game Service Kit, Map Kit, Push Kit, Analytic Kit, In-App Purchase Kit i Ads Kit. Tijekom predavanja bit će predstavljen i Huawei Quick Apps, čime je zaokružen set nužnih alata namijenjenih brzom, efikasnom i prihodovnom razvoju aplikacija za HMS, uz minute predviđene i za Q&A. 

Uz 50 predavanja iskusnih i globalno uspješnih predavača iz Hrvatske i svijeta, raspoređenih u dva dana i tri tracka, sudionici će moći na .debugu obići i „Advent na .debugu“ – veliku izložbu hrvatskih tehnoloških i programerskih kompanija na kojoj će u adventskoj atmosferi uživati u druženju s kolegama developerima, predavačima, osnivačima hrvatskih tech tvrtki i drugim kreatorima regionalne developerske zajednice. Konferencija će ugostiti neke od najpoznatijih lica developmenta.

"Na području Hrvatske imamo tim koji radi na ekspanziji aplikacija te broj aplikacija u App Gallery raste iz dana u dan. Imamo aplikacije i dogovore za dodavanja novih u App Galleryju, npr. aplikacije za Self Care, aplikacije teleoperatera i banki koje mnogi koriste. Uskoro ćemo pokriti i brojne aplikacije - A1, Tele2, HT, Optima i Iskon, medijske aplikacije 24sata, Večernji list, Jutarnji, Dnevnik, RTL, Njuškalo... Očekujemo da ćemo za mjesec dana imati top 100 aplikacija koje Hrvati koristite. Odgovor tržišta je dobar, a vlasnici aplikacija vide prednosti rada sa Huawei Mobile Servicesom" - izjavili su iz ureda Huawei Hrvatska.

Tema: Promo sadržaj

Message