News

Komentari 207

Penava one s Covid potvrdama nazvao bioteroristima, HUBOL: Inteligencija? Tu je, u tragovima

Penava one s Covid potvrdama nazvao bioteroristima, HUBOL: Inteligencija? Tu je, u tragovima

Tragična je to spoznaja, kao i ona da je izmišljati i širiti lažne vijesti kojima se remeti mir i spokojstvo, a ugrožava sigurnost građana, što zastupnik Penava sada radi, puno više od pukog prekršaja, napisali su iz HUBOL-a

Čelnik Domovinskog pokreta Ivan Penava izjavio je kako su covid potvrde omogućile ''bioteroristima'' da bez medicinske kontrole ulaze u bolnice i staračke domove bez obzira na razinu antitijela i prisustvo virusa, s obzirom na to da virus mogu prenositi i cijepljeni i necijepljeni.

- Danas se hrvatsko društvo, sukladno znanstvenim spoznajama da i cijepljeni i necijepljeni šire zarazu, nalazi u situaciji da je dijelu 'bioterorista' dao covid-putovnice da slobodno prolaze ulicama grada i, što je najgore, ulaze u bolnice i staračke domove bez bilo kakve kontrole, bez obzira na razinu antitijela i prisustvo virusa u sebi - rekao je Penava.

Na njegove izjave na Facebooku je reagirala Hrvatska udruga bolničkih liječnika. U objavi naslovljenoj ''Prekršaj i bioterorizam'' obrušili su se na Penavine izjave.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

- Kolika mora biti inteligencija nekoga tko osobe s imunitetom stečenim cijepljenjem protiv COVID 19 bolesti naziva bioteroristima, teško je odrediti. U medicini bi rekli, u tragovima. U međuvremenu, hrvatska smrtnost od COVID-a je u samom europskom vrhu. Tragična je to spoznaja, kao i ona da je izmišljati i širiti lažne vijesti kojima se remeti mir i spokojstvo, a ugrožava sigurnost građana, što zastupnik Penava sada radi, puno više od pukog prekršaja. Zastupniče Penava, to je pravi bioterorizam. Ako možete razumjeti - napisali su iz HUBOL-a.

Najčitaniji članci