Obavijesti

News

Komentari 112

"Hvalite HDZ i govorite o lošim potezima Kukuriku koalicije"

"Hvalite HDZ i govorite o lošim potezima Kukuriku koalicije"
11

U zatvor moraju svi lopovi, bez obzira na imena i stranačku pripadnost, korupcija se mora istraživati svugdje pa i kada su u pitanju Radimir Čačić ili Linić, kaže Kosor

VIDEO

Svi lopovi u zatvoru!, uzviknula je predsjednica HDZ-a i premijerka Jadranka Kosor svojim simpatizerima na mini saboru 7. izborne jedinice u sportskoj dvorani Mladost u Karlovcu, te dodala da svatko mora pred lice pravde. Kazala je okupljenima kako je gospodarstvo srce i mozak programa kojeg stranka predlaže.

- Ono što oni ne razumiju je to da ih se mi ne bojimo. Ja ih se ne bojim! - poručila je Kosor iz Karlovca oporbi na njihove prijetnje britvama kojima najavljuju dolazak na vlast, te je to nazvala neviđenim. Rekla je da ne oproba može štiti lopove u svojim redovima, ali da im to neće proći. Dodala je kako borba protiv korupcije ide prema svima. 

- Naša je poruka jasna, u zatvor moraju svi lopovi, bez obzira na imena i stranačku pripadnost, korupcija se mora istraživati svugdje, pa i u Rijeci, pa i kada su u pitanju Radimir Čačić ili Linić - poručila je predsjednica HDZ-a.

Premijerka je na mini sabor stigla u pratnji ministara Branka Bačića, Gordana Jandrokovića, Đure Popijača i Dražena Bošnjakovića, a pred svoje simpatizere su izišli uz glazbenu pjesmu "Svijet voli pobjednike". Okupljenim članovima stranke je poručila da već sutra potraže one koji bi se učlanili u HDZ-e.

- Dajte najviše i najbolje od sebe, imajte vremena, snage, razgovarajte sa susjedima, svatko neka dovede još barem dva do tri nova člana, govorite o lošim potezima koalicijske vlasti u vremenu od 2000. do 2003., o tome da oni ne žele borbu protiv korupcije, da ne žele dobro Hrvatskoj, hvalite HDZ, govorite da smo mi jedina stranka koja radi za dobrobit ove zemlje i njenih građana. To je recept za dobivanje vlasti, mi smo pobjednička stranka i mi to možemo - uvjeravala je Kosor.

Napomenula je da unatoč anketama svi moraju zapeti i pokazati što su sve u ove dvije godine radili i napravili te da zbog toga zaslužuju pobjedu.

- Oni puno u ove dvije godine nasrću i govore neistine – govori Kosor aludirajući na oporbu – Sve sam izdržala i idemo dalje u pobjedu! - uzviknula je. 

Predsjednica HDZ-a se osvrnula se i na žene za koje je kazala da nikad nisu bile više ponižene nego u vrijeme vlasti SDP-a zbog njihovih odluka kojima su umanjene rodiljne naknade. Zamolila je stranačke kolegice i prijateljice da se angažiraju i govore o tim činjenicama koje su sada naprosto povijesne. Kosor je sigurna je da će oni svoje plodove koje su posijali ubrati na parlamentarnim izborima.

Ministar Gordan Jandroković je u svom govoru spomenuo Kukuriku koaliciju te napomenuo kako je skoro bez čelnika, a onda se sjetio kormilara i vozača Radimira Čačića i okupljenima rekao kako će ih on nasukati na stijene sa svojom jedrilicom, i posadu koju nije prijavio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva. Traje novi sastanak DP-ovaca
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva. Traje novi sastanak DP-ovaca

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
Uvjet Domovinskog pokreta je i dizanje plaća ministrima. Radić: Strijeljajte me, ali to ću provesti
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Uvjet Domovinskog pokreta je i dizanje plaća ministrima. Radić: Strijeljajte me, ali to ću provesti

Čelnik Domovinskog pokreta nam je potvrdio i da je spreman ući u Vladu i raditi bez plaće jer mu novac ne treba, ali svima ostalima bi plaće znatno porasle: Ne možemo dobiti kvalitetne ljude u vladu s ovakvim plaćama...