Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
63 komentara

I HVIDR-a ogorčena: To je novi čin "hrvatskog" barbarizma

HVIDR-a navodi da ne sumnjaju da je ovo organiziran 'pakleni plan' pod režijskom palicom onih snaga koje imaju strateški cilj rušenja samih temelja proklamiranih hrvatskih vrijednosti

Foto: Borna Filic/PIXSELL
63 komentara

Hrvatski ratni vojni invalidi, branitelji i dragovoljci Domovinskog rata grada Zagreba sa svojih više tisuća članova, udruženi u Zajednicu HVIDR-a Grada Zagreba, iskazuju svoju tugu i ogorčenost anticivilizacijskim i antieuropskim činom 'hrvatskog' barbarizma u St. Etienneu i ponosni su na hrabre hrvatske nogometne reprezentativce. 

"Ponovno su nas organizirani mrzitelji naše ponosne Domovine osramotili pred cijelim svijetom i bacili u blato sve vrijednosti za koje su se desetljećima i stoljećima borili naši preci, a najbolji su hrvatski sinovi i kćeri izginuli na ratištima, braneći opstojnost Domovine u stvaranju europske Hrvatske" stoji u priopćenju HVIDRA-e grada Zagreba.

 Kako se ističe, hrvatski branitelji i ratni vojni invalidi grada Zagreba ne sumnjaju da je ovo organiziran 'pakleni plan' pod režijskom palicom onih snaga koje imaju strateški cilj rušenja samih temelja proklamiranih hrvatskih vrijednosti i državne opstojnosti.

 "U provedbi plana, zdušno im već petnaest godina pripomažu lažne, nesposobne i korumpirane lijeve i desne političke elite te njihovi lideri koji nisu u stanju urediti hrvatsko društvo i uvesti Hrvatsku u uređenu sastavnicu europskih naroda i država", tvrdi zagrebačka HVIDR-a

 U priopćenju stoji kako "HVIDRA, u ime naših poginulih suboraca i njihove djece, u ime svih dragovoljaca, branitelja, hrvatskih ratnih vojnih invalida i stradalnika Domovinskog rata grada Zagreba, iskazuje podršku ponosa našim hrabrim hrvatskim nogometnim reprezentativcima na europskome prvenstvu u Francuskoj".

 "Dragi naši reprezentativci, vi sada činite za Hrvatsku ono što su hrvatski branitelji činili devedesetih godina u Domovinskom ratu, i stoga skupite dodatnu snagu i svu domoljubnu energiju za još jednu zajedničku hrvatsku pobjedu. Nikada nemojmo izgubiti vjeru da ćemo svojim zajedništvom još jednom poraziti 'Judine izdajnike' Hrvatske, izvojevati konačnu pobjedu i urediti ponosnu Hrvatsku po mjeri čovjeka. Želimo vam športsku sreću, Božju pomoć i stojimo uz vas", ističe se  u priopćenju zagrabačke HVIDR-e koje je potpisao predsjednik Ante Tandara.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message