Obavijesti

News

Komentari 63

I HVIDR-a ogorčena: To je novi čin "hrvatskog" barbarizma

I HVIDR-a ogorčena: To je novi čin "hrvatskog" barbarizma
1

HVIDR-a navodi da ne sumnjaju da je ovo organiziran 'pakleni plan' pod režijskom palicom onih snaga koje imaju strateški cilj rušenja samih temelja proklamiranih hrvatskih vrijednosti

VIDEO

Hrvatski ratni vojni invalidi, branitelji i dragovoljci Domovinskog rata grada Zagreba sa svojih više tisuća članova, udruženi u Zajednicu HVIDR-a Grada Zagreba, iskazuju svoju tugu i ogorčenost anticivilizacijskim i antieuropskim činom 'hrvatskog' barbarizma u St. Etienneu i ponosni su na hrabre hrvatske nogometne reprezentativce. 

"Ponovno su nas organizirani mrzitelji naše ponosne Domovine osramotili pred cijelim svijetom i bacili u blato sve vrijednosti za koje su se desetljećima i stoljećima borili naši preci, a najbolji su hrvatski sinovi i kćeri izginuli na ratištima, braneći opstojnost Domovine u stvaranju europske Hrvatske" stoji u priopćenju HVIDRA-e grada Zagreba.

 Kako se ističe, hrvatski branitelji i ratni vojni invalidi grada Zagreba ne sumnjaju da je ovo organiziran 'pakleni plan' pod režijskom palicom onih snaga koje imaju strateški cilj rušenja samih temelja proklamiranih hrvatskih vrijednosti i državne opstojnosti.

 "U provedbi plana, zdušno im već petnaest godina pripomažu lažne, nesposobne i korumpirane lijeve i desne političke elite te njihovi lideri koji nisu u stanju urediti hrvatsko društvo i uvesti Hrvatsku u uređenu sastavnicu europskih naroda i država", tvrdi zagrebačka HVIDR-a

 U priopćenju stoji kako "HVIDRA, u ime naših poginulih suboraca i njihove djece, u ime svih dragovoljaca, branitelja, hrvatskih ratnih vojnih invalida i stradalnika Domovinskog rata grada Zagreba, iskazuje podršku ponosa našim hrabrim hrvatskim nogometnim reprezentativcima na europskome prvenstvu u Francuskoj".

 "Dragi naši reprezentativci, vi sada činite za Hrvatsku ono što su hrvatski branitelji činili devedesetih godina u Domovinskom ratu, i stoga skupite dodatnu snagu i svu domoljubnu energiju za još jednu zajedničku hrvatsku pobjedu. Nikada nemojmo izgubiti vjeru da ćemo svojim zajedništvom još jednom poraziti 'Judine izdajnike' Hrvatske, izvojevati konačnu pobjedu i urediti ponosnu Hrvatsku po mjeri čovjeka. Želimo vam športsku sreću, Božju pomoć i stojimo uz vas", ističe se  u priopćenju zagrabačke HVIDR-e koje je potpisao predsjednik Ante Tandara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.