Obavijesti

News

Komentari 49

I ministar zdravstva Darko Milinović ljetuje na jahti

I ministar zdravstva Darko Milinović ljetuje na jahti
3

Ministar zdravstva Darko Milinović ljetovao je na Viru na prijateljevu gliseru dugom sedam metara koji mu je za uživanje u moru ustupio i ove godine

VIDEO

Protekli vikend ministar zdravstva Darko Milinović bio je na Viru. Na Jadran je stigao u subotu navečer, a već u nedjelju se, kako kaže, vratio u Zagreb.
- Obišao sam očevu kuću, pokosio travu i malo se psihički odmorio, ali se nisam ni jednom stigao okupati - rekao je.
Nakon poslova vezanih uz kuću spustio se do marine i obišao sedam metara dug gliser u vlasništvu njegova prijatelja. Milinović kaže da mu prijatelj, kad nije na godišnjem, ustupi brod te da za njega ima i punomoć. Na odmor planira otići nakon što Sabor usvoji rebalans proračuna, a kaže da će se tada gliserom sigurno otisnuti od obale.
Nedavno je Milinović izjavio kako je neumjesno da se bivši premijer Ivo Sanader odmara na jahti dok je zemlja u krizi, ali se brzo ispravio. Ustvrdio je kako je htio reći da je neumjesno postavljati takva pitanja o Sanaderovu zasluženom odmoru.
Iako je na fotografiji vidljivo da je dobio koju kilu, Milinović ističe da redovito vježba.
- Iako na ovoj fotografiji ne izgleda tako, i dalje dva puta na tjedan vježbam u teretani te jedanput do dva puta igram mali nogomet - prokomentirao je ministar Milinović kroz smijeh svoj izgled.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.