Obavijesti

News

Komentari 75

I šef Laburista državi dužan 333.000 kn: 'Sve ću to platiti'

I šef Laburista državi dužan 333.000 kn: 'Sve ću to platiti'
1

Laburisti su za zaštitu radnika, a Tomislav Končevski nije platio 30.000 kuna poreza i 303.000 kn doprinosa. 'Nisam imao mogućnosti ranije platiti', objasnio je Končevski

VIDEO

Jedina smo stranka bez afera i birači trebaju znati. Sjetite se ovog popisa 11 .9.! Poruka je to predsjednika Laburista Tomislava Končevskog za izbore uz pobrojene afere.

Pokazalo se da Končevski ipak ima jednoga kostura u ormaru. Iako se zalažu za zaštitu radnika, laburistički šef je ostao državi dužan 333.479 kuna. I to baš za doprinose za zdravstveno i mirovinsko osiguranje - 302.866 kuna. Dodatno je za porez i prirez ostao dužan 30.613 kuna. Doduše, dužan za doprinose za samog sebe, kaže nam Končevski.

- Imao sam ugostiteljski obrt koji sam zatvorio prije 10 godina i otad mi je ostao taj dug. Nisam sam sebi mogao plaćati doprinose i za taj novac neću imati staž. Planiram podmiriti svoj dug i od njega na bježim - kaže nam Končevski.

Pitamo ga kako nije dosad već otplatio dugove i kako to da je baš on, koji se zalaže za zaštitu radnika i kažnjavanje neplatiša, ostavio dug.

- Nisam imao mogućnosti ranije platiti. Za dug jamčim svojom imovinom i on neće biti oprošten. Porezna predugo vodi postupak, dio je već trebao biti u zastari. Prije 10 godina sam pokušao biti ugostitelj, ali je jako teško išlo i zato nisam plaćao doprinose sebi - objašnjava Končevski.

Ipak, naš čitatelj koji nam je dojavio informaciju povukao je veoma jasnu paralelu.

- Ostao sam dužan dvije TV pretplate i dobio ovrhu. Za političare očito isti zakon ne vrijedi - kaže.  

 I HDZ-ovac Culej kaže da će platiti     

Supruga HDZ-ovca Steve Culeja ostala je dužna 191.000 kuna. Zatvorili su obrt i na novu tvrtku nastavili voditi isti kafić u Jarmini. Culej kaže da je dug za doprinose nepravedan, ali da će ga vratiti.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.