Obavijesti

News

Komentari 18

Igrajte i osvojite najbolji mini gradski automobil Hyundai i10

Igrajte i osvojite najbolji mini gradski automobil Hyundai i10
2

Hyundai i10 je najprostranije vozilo u klasi koje u vožnji nadmašuje sva očekivanja, a tu je i petogodišnje jamstvo bez ograničenja kilometraže. Želite li ga osvojiti, trebate od 10. do 19. studenog, sakupiti 10 kupona

VIDEO

Početkom prošle godine Hyundai i10 suočio se s konkurentima. U vrlo opsežnom i detaljnom procesu bodovanja iznenadio je mnoge i završio na najvišem postolju.

Njegov je prtljažnik na testu bio najveći (1046 l), varijabilnost i praktičnost nenadmašna, a uz to je zabilježio i najviši broj bodova u rubrici opsluživanje. Svjetla na i10 te osjećaj sigurnosti u vožnji također su ocijenjeni najboljima, a velike pohvale išle su i na račun sjedala. Buka u unutrašnjosti i10 bila je najmanja, dok je 1,2-litreni atmosferski motor sa 87 KS briljirao u poglavlju kulture rada i ubrzanjima. Najviši broj bodova zabilježio je i u kategorijama vozne dinamike i trakcije. Kao jedini na testu, Hyundai i10 nudio je atmosferski motor obujma većeg od jedne litre, koji je u mjerenjima potrošnje (5,1 l/100 km) bio štedljiviji čak i od turboinačica. Zahvaljujući najvećem spremniku goriva od 40 litara, vozaču nudi i najveći doseg, 606 km.

Zaključak testa je da i10 u odnosu na konkurente djeluje “odrasliji i ozbiljniji” te je jedini automobil koji u unutrašnjosti nudi mjesta za pet putnika (ostali četiri). Zahvaljujući udobnim sjedalima i ovjesu, u kombinaciji s velikim dosegom i malom bukom u unutrašnjosti, i10 se nameće čak i kao rješenje za duže relacije. Uz to jedini nudi petogodišnje jamstvo.

Želite li osvojiti ovaj automobil, potrebno je od četvrtka do subote, od 10. do 19. studenog, sakupiti deset kupona. Nakon toga objavit ćemo i dva jokera od kojih svaki zamjenjuje jedan propušteni kupon. Dva čitatelja mogu osvojiti i sporednu nagradu, kupaonicu.

Više potražite u redovnom dnevnom izdanju 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'
IZVUČENI DOBITNICI

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'

Dobitnici pet nagrada od 5000 kuna u nagradnoj igri 24sata su Katica Galinec, Elizabeta Petrik, Danijel Dreven, Ivica Tuk te Ignac Vrančić. Čestitamo sretnim dobitnicima!

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati
OPEL

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati

U petak oko podneva izvlačili smo sretnog dobitnika novog prostranog Opel Crossland X. Super nagrada odvest će se do otoka Pašmana, gdje će ugledati svojeg novog vlasnika
Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy
SAMSUNG S8+

Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy

U utorak u prostorima redakcije 24sata izvukli smo osam sretnih dobitnika novog Samsunga Galaxy S8+ iz bubnja prepunog kuverti iz čitave Hrvatske, saznajte tko su sretni dobitnici