News

Komentari 2

Iluzionist i mađioničar želi telepatijom spriječiti Brexit

Iluzionist i mađioničar želi telepatijom spriječiti Brexit

Geller je trenutačno član žirija emisije "Israel's Got Talent" te radi na otvaranju muzeja u Jaffi o svojem životu. Iluzionist tvrdi da May poznaje više od dvadeset godina te da su njegove moći potvrdili i Mossad i MI5

Slavni izraelski iluzionist i mađioničar Uri Geller putem društvenih mreža poručio je britanskoj premijerki Theresi May da će telepatijom spriječiti Brexit.

"Fizički vrlo snažno osjećam da većina Britanaca ne želi Brexit. Jako vas cijenim, ali vam neću dopustiti da odvedete Britaniju u Brexit. Koliko god vam se divio, telepatijom ću vas spriječiti da to učinite. I vjerujte mi sposoban sam za to", napisao je 72-godišnji Geller koji živi u Izraelu.

Britansku je premijerku pozvao da obustavi proces odmah, odnosno prije nego što on poduzme "drastičan potez". Dodao je da je, premda trenutačno živi u Izraelu, još uvijek britanski građanin te da je privržen toj zemlji i ljudima koje je zavolio.

Podsjetio je kako je uspješno predvidio da će Theresa May postati premijerka, kao i da će Donald Trump biti predsjednik SAD-a.

Početkom godine navodno je sebi obećao da će iskoristiti svoje moći i spriječiti da lider laburista Jeremy Corbin, kojega optužuju za antisemitizam i zato jer je dopustio da se rasplamsa mržnja prema židovima u njegovoj stranci, postane premijer.

Podsjetio je da se njegove paranormalne sposobnosti mogu jednostavno provjeriti na web-siteu CIA-e. Naime, ta je agencija 2016. objavila podatke o eksperimentu iz 1973. godine, nakon čega je zaključeno da je upravo on pokazao svoju paranormalnu sposobnost na uvjerljiv i nedvosmislen način.

Geller je trenutačno član žirija emisije "Israel's Got Talent" te radi na otvaranju muzeja u Jaffi o svojem životu.

Iluzionist tvrdi da May poznaje više od dvadeset godina te da su njegove moći potvrdili i Mossad i britanska tajna služba MI5.

U javnosti je najpoznatiji po savijanju žlica i sličnim vještinama.

 

Najčitaniji članci