Obavijesti

News

Komentari 65

'Imam milijun poslovnih ideja. Neću stati i neću se skrivati...'

'Imam milijun poslovnih ideja. Neću stati i neću se skrivati...'
1

Josip Klemm vlasnik zaštitarske tvrtke, iako osuđen, postaje i posrednik u prodaji osiguranja. Klemm je nepravomoćno suđen na godinu zbog nenamjenskog trošenja novca

VIDEO

Ne skrivam se iza tuđih imena, zato vam je možda neobično da se širim iz zaštitarskog posla. Rade to i drugi, ali ja sam transparentan.

Kaže nam to Josip Klemm, vlasnik zaštitarske tvrtke Klemm security i jedan od voditelja braniteljskih prosvjeda. Klemm osniva i tvrtku koja će se baviti posredovanjem u osiguranju. Posrednici klijenta savjetuju koje police uzeti i što sve osigurati.

- Već smo mi osnovali i učilište te posredujemo u zapošljavanju. Smatramo da se te četiri cjeline nadopunjuju. Vidio sam kako to vani funkcionira - kaže nam Klemm.

Klemm je osuđen nepravomoćno na godinu zatvora jer je nenamjenski trošio novac svoje tvrtke, točnije 2,9 milijuna kuna. Iako ga se prvotno teretilo za izvlačenje novca, optužba je kasnije ublažena. Inače, voditi tvrtku za posredovanje u osiguranju ne može voditi pravomoćno osuđena osoba.

- Ja sam vlasnik, neću je ja voditi. Ako sam ja dobio godinu dana jer nisam oštetio proračun, nego nenamjenski trošio svoj novac, a državni službenici koji su oštetili proračun za milijune prolaze bez kazne, onda ću u žalbi napisati da tražim 10 godina zatvora - ironičan je Klemm.

Ipak, o širenju svojeg poslovnog carstva radije priča. Kaže da već ima 1300 zaposlenih te da će uskoro predstaviti program koji će njegovim zaposlenicima jamčiti više plaće i bolje uvjete rada od ostalih tvrtki u branši. Klemm je i jedan od partnera koji su dobili koncesiju na Zrću, ima svoju građevinsku tvrtku, a bavi se i proizvodnjom električne energije.

- Imam milijun poslovnih ideja koje planiram realizirati. Neću se zaustaviti i neću se skrivati - kaže nam Josip Klemm o daljnjim planovima.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.