Obavijesti

Promo sadržaj

Nagrada „Poslodavac godine za osobe s invaliditetom“

Nagrada „Poslodavac godine za osobe s invaliditetom“
3

INA je primila nagradu „Poslodavac godine za osobe s invaliditetom“ za 2018. godinu u kategoriji „Primjer dobre prakse“

 Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom u suradnji s partnerima – Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Hrvatskom udrugom poslodavaca, portalom Moj Posao, Institutom za razvoj tržišta rada, Zajednicom saveza osoba s invaliditetom Hrvatske te uz podršku Ministarstva rada i mirovinskoga sustava i ove je godine nagradio poslodavce koji su uvidjeli brojne prednosti zapošljavanja osoba s invaliditetom i pritom savladali uvriježene predrasude vezane za njihovo uključivanje u svijet rada.

„Primjer dobre prakse“ kategorija je poslodavaca nominiranih od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Centra za profesionalnu rehabilitaciju, Ureda Pravobraniteljice za osobe s invaliditetom i samog Zavoda, koji temeljem svojih iskustava u radu ističu poslodavce koji organizacijom rada, voljom, osviještenošću i trudom osiguravaju osobama s invaliditetom sigurne i prilagođene uvjete rada te održiv i učinkovit rad. 


Nagradu je Ini uručila državna tajnica Majda Burić, a član Uprave Ine Niko Dalić pritom je izjavio: „INA je društveno odgovorna kompanija, usmjerena na održivi razvoj, brigu o zdravlju i sigurnosti svojih zaposlenika te zajednice u cjelini. Imamo izgrađen sustav komunikacije sa zaposlenicima, a posebnu pažnju usmjeravamo na osjetljive skupine zaposlenika i zato nam je drago da je naš trud prepoznat. U našoj kompaniji zaposlenicima s invaliditetom prilagođavamo mjesto i uvjete rada sukladno individualnim potrebama, a sve je to dio šire strategije upravljanja raznolikošću i uključivanjem u INA Grupi. Zahvaljujemo na ovom priznanju i nastavit ćemo promicati važnost integracije osoba s invaliditetom na tržište rada i u godinama koje dolaze.“

U našoj kompaniji zaposlenicima s invaliditetom prilagođavamo mjesto i uvjete rada sukladno njihovim potrebama.

Ono po čemu se ističu poslodavci kategorije „Primjer dobre prakse“ je inovativnost, društveno odgovorno poslovanje, razina profesionalne podrške i stručne pomoći prilikom uključivanja osoba s invaliditetom u radno okruženje, a uvjeti selekcije navedene kategorije nalažu izvrsnost u radu i individualiziran pristup prema zaposlenim osobama s invaliditetom. Poslovanje ovih tvrtki obilježeno je razvojem novih poslovnih ideja i mjera pomoću kojih prevladavaju poslovne izazove i prilagođavaju se tržišnim zahtjevima.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!