Obavijesti

News

Komentari 11

Inspirirao ga film 'Vrisak': Htio ubiti džogera, pratio ga je, a imao je i morbidni plan za tijelo

Inspirirao ga film 'Vrisak': Htio ubiti džogera, pratio ga je, a imao je i morbidni plan za tijelo

Logan Smith (18) iz Floride, šest tjedana je promatrao svoju žrtvu, a plan mu je bio da ga zadavi i kasnije zadrži njegovo tijelo. Srećom, žrtva ga je uspjela savladati

VIDEO

Tinejdžer iz Floride uhićen je nakon što je pokušao zadaviti džogera, ali ga je žrtva savladala i zadržala dok policija nije stigla na mjesto napada, piše New York Post. Logan Smith (18) iz Cocoaa planirao je držati tijelo muškarca u svom ormaru "kako bi ispunio svoje seksualne fantazije", rekla je policija.

Problematičan tinejdžer skovao je svoj morbidni plan nakon što je odgledao horor film "Vrisak". Šest tjedana pratio je džogera, a navodno je otkrio policajcima kako je proučavao žrtvinu rutu trčanja, koja je prolazila pored njegove kuće.

Smith je pripremio gumeni čekić, dezodorans i remen i stao između dva parkirana automobila na prilazu svoje kuće gdje je sačekao žrtvu. Navodno ga je planirao zadaviti i odvući u kuću u plahti.

Policiji je rekao da je planirao udariti žrtvu čekićem i oslijepiti ga dezodoransom. Nakon toga želio je staviti tijelo žrtve u ormar kako nitko ne bi saznao za ubojstvo i gdje bi mogao imati tijelo žrtve samo za sebe.

- Optuženi je izjavio da se također planirao igrati sa žrtvom kako bi ispunio svoje seksualne fantazije. Kada je krenuo u napad, bacio je remen preko žrtvine glave i onda ga počeo stezati oko vrata. Međutim, žrtva je iskoristila svoje borilačke vještine kako bi uzvratila napadaču, kojeg nikada prije nije sreo, niti je razgovarao s njim - stoji u izvješćima.

Smithov očuh opisao ga je kao samotnjaka koji se psihički bori otkako je njegov otac poginuo u automobilskoj nesreći prije pet godina.

-  Mislili smo da je jedino čudno to što želi sam ići u kino. Osoba poput Logana više je usamljenik, ne želi izlaziti iz svoje zone komfora - rekao je.

Obitelj planira uzeti odvjetnika te Smithu pružiti potrebnu psihološku pomoć i skrb.

- Svi smo na gubitku zbog ovoga. Teško je shvatiti misli koje su mu prolazile kroz glavu i što je želio učiniti - dodao je Smithov očuh.

Smith je optužen za pokušaj ubojstva, a u pritvoru je u zatvoru okruga Brevard bez prava na jamčevinu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.