Obavijesti

News

Komentari 31

Iščupao kablove RTS-u dok se Vučić hvalio na presici: 'Neka im se tresu gaće, neka se boje'

Iščupao kablove RTS-u dok se Vučić hvalio na presici: 'Neka im se tresu gaće, neka se boje'

Razmišljam o tome kako većina mojih prijatelja više i ne gleda televiziju i ne prati vijesti jer im se doslovce diže kosa na glavi na sam spomen šefa mafije, piše "čupač kablova"

VIDEO

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić jučer popodne obratio se javnosti i govorio o vrućim političkim temama no tijekom prijenosa došlo je do prekida signala - ekran RTS-a se zacrnio, a sve zato jer je netko namjerno izvukao kablove iz vozila za satelitsko emitiranje.

Portal Nova.rs objavio je pismo mladića iz Beograda koji tvrdi da je iščupao kablove.

"Gledam na internetu kako svi pišu da 'vrhovni kabadahija' opet ima neku izvanrednu konferenciju na kojoj će opet ispirati mozgove diljem Srbije. Razmišljam o tome kako većina mojih prijatelja više i ne gleda televiziju i ne prati vijesti jer im se doslovce diže kosa na glavi na sam spomen šefa mafije. Shvatim da se zgrada Predsjedništva nalazi na putu i da bih opet mogao izvući kablove reportažnom vozilu Pinka, kao prije pola godina kada sam se našao na pravom mjestu u pravom trenutku. Bio je to dobar trenutak da im se odužim za svu torturu kojom smo svakodnevno izloženi.

Ovaj put sam naišao na dva kombija. Osim Pinkovog tu je bilo i vozilo okupirane Radio-televizije Srbije. Najprije sam prišao Pinkovom vozilu i izvukao kabl i bacio ga što dalje od vozila, a nakon toga sam otišao i do kombija RTS-a i napravio istu stvar.

Iz kombija sam čuo 'Au, jeb** ti', okrenuo se i nastavio svojim putem kao da se ništa nije dogodilo. Legao sam u krevet s velikim osmjehom na licu. Pozivam sve hrabre ljude koji rade u okupiranim institucijama da se uključe u sabotaže i slobodno okrive neimenovanog čupača kablova. Ako želimo promijeniti sistem, moramo ga svi pomalo nagrizati sa svih strana. Što se tiče vlasti neka im se tresu gaće i neka se plaše iz kog ugla će iskočiti neki neimenovani gospodin. Do pobjede."

Srdačno, vaš neimenovani čupač kablova. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.