Obavijesti

Promo sadržaj

Iskoristite aktualno sniženje u Lonia trgovinama

Iskoristite aktualno sniženje u Lonia trgovinama
8

U gradovima Dugo Selo, Garešnica, Novska, Petrinja i Sisak proširena je maloprodajna mreža trgovačkog lanca Lonia d.d. s formata malih trgovina na još veći prodajni prostor i novi format velikih trgovina

Vjerni kupci Lonie, ali i oni koji će to tek postati, od sada mogu svoju kupnju obaviti na još većem prodajnom prostoru. To ujedno za kupce znači još širi i veći asortiman ponuđenih proizvoda, kao i već prepoznatljive povoljne cijene proizvoda.  Lonia trgovine nude sve što je neophodno potrebno za svako kućanstvo – od mesnih prerađevina i delikatesa, vlastitih pekarskih proizvoda, iznimno raznolikog programa mješovite robe, alkoholnih i bezalkoholnih pića, proizvoda za ljepotu i njegu, pa sve do sredstava za čišćenje i ostalih kućnih potrepština.

U trgovinama u Dugom Selu, Novskoj i Petrinji trgovački lanac Lonia može se pohvaliti i dodatno opremljenim odjelom mesa gdje se uz proširenu ponudu svježeg mesa i proizvoda od mesa nalazi i mesnica s panjem za meso.

Tijekom mjeseca studenog kupce velikih Lonia trgovina očekuje i niz primamljivih prodajnih akcija, a poseban je naglasak na sniženju cijena od 10% za preko 400 artikala Ultra robne marke. Sniženje je aktualno do 30.11.2017.godine. Također, Lonia je u svim svojim velikim trgovinama trajno spustila cijene na svježem mesu, kruhu i mlijeku. 

Dođite i pridružite nam se!

Očekujemo vas na adresama naših velikih trgovina: 

Lonia Dugo Selo, Josipa Zorića 80
Lonia Garešnica, Kolodvorska 1
Lonia Novska, Trg Đure Szabe 2
Lonia Petrinja, Josipa Nemeca 19
Lonia Sisak, Marijana Cvetkovića 12

Više informacija potražite na www.lonia.hr i na FB stranici Lonie.

Kupnja za čas, uvijek uz Vas! Lonia

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura