Obavijesti

Promo sadržaj

Iskustva studenata: Zašto studirati na VERN'u?

Iskustva studenata: Zašto studirati na VERN'u?
2

Studentica Josipa nam je prenijela koje su prednosti studiranja na VERN'ovim studijima

„Studiramo na programima koji su razvijani u suradnji s poslovnom zajednicom i usvajamo znanja i vještine koje jamče brzu zapošljivost i razvoj uspješnih karijera. Pri tome radimo u malim studijskim grupama u ugodnom akademskom ambijentu, a predaju nam kvalitetni predavači. To bi bila glavna obilježja studiranja na VERN'u s kojima se, prema rezultatima anketa, slažu i ostali studenti“, navodi Josipa Radovanić, studentica odnosa s javnošću na VERN'u.

Kvalitetni i stručni predavači

Kvaliteta i stručnost predavača je jedna od najvažnijih prednosti studiranja ovdje. Među više od 200 predavača koji predaju na 14 različitih studija, njih 72 su doktori znanosti dok ih 54 nosi titulu magistra znanosti. No, još važnije, pored bogatog akademskog i znanstvenog iskustva većina ih ima i relevantno poslovno iskustvo, pa znanja koja prenose, mi studenti izravno koristimo u našem poslovnom razvoju. Osim toga, često nam gostuju i uspješni VERN'ovi alumniji koji su postigli zavidne karijere što nam daje još veću potpornu mrežu u našem obrazovanju.

Stjecanje stvarnog poslovnog iskustva

Na studiju razvijamo projekte, imamo obaveznu stručnu praksu, obilazimo tvrtke, na predavanjima nam gostuju uspješni poduzetnici ili menadžeri. Sve su to bitne stavke u našem poslovnom razvoju. Prošle godine smo organizirali i društveno odgovornu konferenciju pod nazivom „Influenceri bez filtera“ gdje smo naglasak stavili na iskrenost i odgovorno ponašanje na društvenim mrežama. U cijelom projektu, koji je trajao gotovo šest mjeseci, VERN' nam je pružio logističku, mentorsku i organizacijsku podršku, a projekt je bio i više nego uspješan i to sve zahvaljujući podršci koju smo dobili od fakulteta. Upravo takva vrsta poticaja da samostalno kreiramo nešto novo i originalno, samo je vjetar u leđa našim budućim projektima. Osim toga, surađujemo i s domaćim i stranim tvrtkama kroz jedinstveni VERN'ov model dualnog visokog obrazovanja #EducationmeetsBusiness. U okviru tog projekta, studenti s različitih studija razvijaju stvarne poslovne projekte za tvrtke-partnere kao što su Styrija, Uber, Valamar, Coca-Cola, Unicef, Rimac Automobili ili Kaufland.

Male studijske grupe

Zbog rada u malim studijskim grupama znatno jednostavnije usvajamo nova znanja. Predavači imaju personalizirani pristup svakom studentu te na taj način jačamo i vještinu timskog rada, a imamo i priliku komentirati i testirati nove ideje i projekte.

Studiranje u međunarodnom okruženju

Kroz Erasmus+ program možemo studirati i u drugim državama Europske unije i to na nekom od 45 partnerskih fakulteta u Austriji, Finskoj, Francuskoj, Njemačkoj i drugim državama. U okviru Erasmusa možemo i raditi u međunarodnom okruženju, odnosno obaviti stručnu praksu u tvrtkama, ustanovama i organizacijama u bilo kojoj članici EU. Na taj način, dok studiramo, stvaramo i pretpostavke o životu i radu u Europi, što je dobar početak uspješnih međunarodnih karijera.

Moderno opremljen akademski prostor

U našem modernom akademskom prostoru u samom centru Zagreba, studentima su na raspolaganju multimedijske predavaonice, studijska knjižnica, čitaonica, prostori za grupni rad na projektima, audiovizualni studio i studentska kantina. Oprema, prostor i mentori koji su nam uvijek dostupni imaju značajnu ulogu u našem profesionalnom razvoju.

Zanima li i vas što sve možete studirati na VERN'u te kako izgleda studentski život u našim akademskim prostorima, proučite naše stranice i svakako si zabilježite kada je sljedeći prijemni.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura