Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

Ispovijest vozača: 'Razbio mi je arkadu, potrgao stvari na autu'

Kada mu se upalilo crveno, izašao je iz auta i vozaču u Opelu ukazao da ga je zamalo udario i da pazi kako vozi dalje. Drugi vozač je izašao iz auta i krenuo na njega

182 komentara

Vozio sam se sa suprugom po Ulici SR Njemačke prema Aveniji Dubrovnik, započinje svoju priču jedan od vozača koji se u srijedu sukobio u Novom Zagrebu. Za Jutarnji list ispričao je kako se u njega zamalo zabio Opel koji je, kako kaže, divljao po cesti. 

Kada mu se upalilo crveno, izašao je iz auta i vozaču u Opelu ukazao da ga je zamalo udario i da pazi kako vozi dalje. Drugi vozač je izašao iz auta i krenuo na njega.

POGLEDAJTE VIDEO: Makljaža u Novom Zagrebu

Za Jutarnji je ispričao da mu je drugi vozač razbio arkadu, trgao mu stvari s auta, a zatim iz svog auta izvadio letvicu kojom ga je opet udario. Kako kaže, suvozačica drugog vozača ga je čupala i vikala kako je trudna. 

VIDEO: NA AVENIJI DUBROVNIK Makljaža nasred ceste: Udarali se šakama, naganjali autima...

I kad je mislio da je to sve - bio je u krivu. Sjeli su svatko u svoj auto, no na semaforu kod Avenue Malla je drugi vozač opet izašao iz auta, lupao po njegovoj haubi, a zatim sjeo u svoj auto i pobjegao. 

Možda vas zanima i ovo:
Message