News

Komentari 56

Ispred HDZ-a pobacao zakone i upalio kosilicu: 'Ovi su viška...'

Ispred HDZ-a pobacao zakone i upalio kosilicu: 'Ovi su viška...'

Pod kosilicom našli su se Zakon o sprečavanju sukoba interesa, Zakon o DSV-u, Zakon o Uskoku, Zakon o zaštiti svjedoka, Zakon o kaznenom postupku i Zakon o prostornom uređenju

Dokumentarist i redatelj Dario Juričan koji je pokušao promijeniti ime u Milan Bandić, ali mu je to država zabranila, danas je izveo performans na Trgu žrtava fašizma u sklopu svoje kampanje 'Korupcija svima, ne samo njima'.

Ispred središnjice HDZ-a pobacao je zakone isprintane na papirima, upalio kosilicu i pokosio ih. 

U statusu na Facebooku naslovljenom "Košenje zakona ispred SDP-a i HDZ-a" napisao je da je pokosio zakone "koji su nam viška". 

Pod njegovom kosilicom našli su se Zakon o sprečavanju sukoba interesa, Zakon o DSV-u, Zakon o Uskoku, Zakon o zaštiti svjedoka, Zakon o kaznenom postupku i Zakon o prostornom uređenju. 

"Korupcija svima, a ne samo njima! Glasajte za mene jer bolje je živjeti 5 godina na Pantovčaku kao baja, nego 7 dana u bijedi", poručio je Juričan na svojoj Facebook stranici "Želim biti Milan Bandić predsjednik RH". 

Redatelj je to napravio 'u čast' zagrebačkom gradonačelniku koji je prošle godine otvorio preuređeni Trg žrtava fašizma prvom košnjom umjetne trave.

 

Najčitaniji članci