Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
45 komentara

Bandić vs. 'Bandić': Juričanu je odbijen zahtjev za novo ime

Gradonačelnik Bandić može raditi sa svojim moćnim aparatom što god hoće, kratko je kazao filmski redatelj, koji je kao Milan Bandić planirao izaći na predsjedničke izbore

Foto: PIXSELL
45 komentara

Čini se da se zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću ipak ne “fućka” što je netko uzeo njegovo ime i prezime.

Iako je nedavno na pitanje namjeravali li protiv filmskog redatelja Milana Bandića poduzimati pravne akcije odgovorio: “Kaj god”, očito je promijenio mišljenje. Prema rješenju zagrebačkog Ureda za opću u upravu od 2. listopada, zagrebačkom gradonačelniku priznato je “svojstvo stranke” u obnovi postupka promjene imena Daria Juričana. Redatelju je zahtjev za promjenu imena naknadno odbijen, a on to nije želio komentirati ni otkriti daljnje planove.

POGLEDAJTE VIDEO: 


- Gradonačelnik Bandić može raditi sa svojim moćnim aparatom što god hoće - kratko je kazao filmski redatelj, koji je kao Milan Bandić planirao izaći na predsjedničke izbore pod sloganom “Korupcija svima, ne samo njima”.

MILAN PROTIV MILANA Bandiću pod prozorom poruka: Moje ime ovdje znači korupciju

Podsjetimo, redatelj filma Gazda 5. travnja predao je zahtjev za promjenu imena u Milan Bandić, a spomenuti gradski ured to mu je prvo odobrio. U novom rješenju se navodi kako su naknadno “utvrdili da postoje nove činjenice i dokazi, koje bi da su ih ranije imali, doveli do drugačijeg rješenja”

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message