Obavijesti

News

Komentari 23

Isprovocirao novinarku iz BiH: 'Hoćete me prestati napadati?'

Isprovocirao novinarku iz BiH: 'Hoćete me prestati napadati?'
1

Odvjetnik je u posljednje vrijeme, na sva pitanja javnosti odgovarao prijetnjama i verbalnim napadima, uz najave pravnih posljedica. Nakon što je isprovocirao novinarku N1, ona mu je vratila

VIDEO

Novinarka N1, Emela Burdžović Slipčević iz Bosne i Hercegovine u emisiji Dan uživo odrješito je odgovorila odvjetniku Kadriji Koliću nakon što joj je rekao da se srami pitanja koje mu postavlja. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Novinarka N1, Emela, je doslovno "začepila usta" bahatom advokatu Fahrudina Solaka, koji proteklih dana na svako pitanje javnosti odgovara prijetnjama i (kontra)napadima, prijeteći pravnim posljedicama...

Novinarka N1, Emela Burdžović, je doslovno "začepila usta" bahatom advokatu Fahrudina Solaka, Kadriji Koliću, koji proteklih dana na svako pitanje javnosti odgovara prijetnjama i (kontra)napadima, uz najave pravnih posljedica... Javnost, haman, ne smije da zna da je isti suvlasnik firme koja je dobila unosne poslove koje raspisuje Solak i ostala ekipa.

Objavljuje Nezavisni Kalesijski Portal u Srijeda, 20. svibnja 2020.

- Kompanije u čijem ste vlasništvu, odnosno gdje ste jedan od suvlasnika nisu dobile ništa iz federalnog budžeta - rekla je Emela, nije ni stigla zavrišti pitanje prije nego što joj je odvjetnik upao u riječ: 

- Ne, ne, nisam ja. Vi naučite što znači kompanija pa onda postavljajte pitanja i iznosite takve tvrdnje.  

- Gospodine Koliću ja sam rekla kompanije u čijem ste suvlasništvu - ponavlja novinarka, a odvjetnik dodaje: 

- Odgovorit ću vam, recite koja kompanija. 

Novinarka zatim iznosi ime kompanije i pita odvjetnika je li njen suvlasnik? To pitanje, izgleda, nije odgovaralo gostu emisije, koji je totalno pobjesnio i rekao voditeljici: 

- Trebate se sramiti da spominjete kompaniju pod takvim navodima. 

Ona mu brzo uzvraća. 

- Gospodine Koliću, možete malo stati molim Vas. Hoćete Vi mene prestati napadati i govoriti mi da se trebam sramiti. Ovo već izgleda kao napad na novinare. Vaša negiranja s brojnim uskličnicima pa onda riječi upućene kolegama. Je li Vi želite da mi novinari ne postavljamo pitanja, da šutimo?

- Nene, molim Vas ispitujte, naravno - rekao je odvjetnik. 

Odvjetnik je naime, u posljednje vrijeme, na sva pitanja javnosti odgovarao prijetnjama i verbalnim napadima, uz najave pravnih posljedica. Nakon što je isprovocirao novinarku N1, ona mu je uzvratila vrlo snažno. 

Ministar iz BiH studirao je 12 godina, a savjetnica mu misica
Ministar iz BiH studirao je 12 godina, a savjetnica mu misica

Na društvenim mrežama pojavilo se mnoštvo pozitivnih komentara. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.