Ispunila im se želja: Osvojenim automobilom otišli su na more | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 0

Ispunila im se želja: Osvojenim automobilom otišli su na more

Ispunila im se želja: Osvojenim automobilom otišli su na more
2

Helena Melovnik Zrinjski iz Zagreba u nagradnoj igri 24sata osvojila je Fiat Tipo. Auto je oduševio njezina sina Tin (15) koji je nekoliko mjeseci ranije rekao kako će kupiti crni automobil i s njime baku voziti na more

VIDEO

Vozimo ga svaki dan, a ja najviše, rekla nam je Helena Melovnik Zrinjski iz Zagreba koja je na nagradnoj igri 24sata u svibnju osvojila novi Fiat Tipo.

Ipak, sve zasluge za osvajanje ovog velikog dobitka pripadaju Heleninoj majci Tini (82) koja je poslala kupone.

- Stalno ih je izrezivala, a na kraju mi naredila da ih ispunim na svoje ime i pošaljem - objasnila je Helena.

Zbog novog limenog ljubimca je najviše bio ushićen njezin sin Tin (15), dječak s Downovim sindromom. Čim ga je vidio, sjeo je u njega.

- Možda ću ga i ja voziti kad budem imao 18 godina - rekao nam je tada. Nekoliko mjeseci prije nego što su osvojili nagradu rekao je da će kupiti crni auto i voziti baku Tinu na more.

- Još je oduševljen i njegova sreća nije splasnula. Uživa u vožnji kao suvozač dok ga vozimo u školu s jednog kraja grada u drugi - istaknula je Helena. Helena je Fiat Tipo preuzela u lipnju i odmah s njim napravila kilometražu.

- Išli smo s njim na more u Zadar i napravili pravu turu - ispričala nam je sretna dobitnica. Nažalost, baka Tina automobil ne vozi, ali poput svojeg unuka, uživa kao suvozač.

- Sretna je zbog nas i nimalo joj ne smeta što nije za volanom - rekla je Helena. Nikad prije nisu nešto dobili u nagradnim igrama pa ih je ovaj dobitak jako iznenadio. Baka je još uporna i redovito izrezuje sve kupone.

- Traži nas svaki dan da joj odemo kupiti 24sata. Sretna je kad pošalje kuvertu jer joj je to jedna od zanimacija - zaključila je Helena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'
IZVUČENI DOBITNICI

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'

Dobitnici pet nagrada od 5000 kuna u nagradnoj igri 24sata su Katica Galinec, Elizabeta Petrik, Danijel Dreven, Ivica Tuk te Ignac Vrančić. Čestitamo sretnim dobitnicima!

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati
OPEL

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati

U petak oko podneva izvlačili smo sretnog dobitnika novog prostranog Opel Crossland X. Super nagrada odvest će se do otoka Pašmana, gdje će ugledati svojeg novog vlasnika
Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy
SAMSUNG S8+

Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy

U utorak u prostorima redakcije 24sata izvukli smo osam sretnih dobitnika novog Samsunga Galaxy S8+ iz bubnja prepunog kuverti iz čitave Hrvatske, saznajte tko su sretni dobitnici