Istarska policija od muškarca zaplijenila 57 kila marihuane | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 4

Istarska policija od muškarca zaplijenila 57 kila marihuane

Istarska policija od muškarca zaplijenila 57 kila marihuane
5

Mile Orešković, voditelj službe organiziranog kriminaliteta istarske policije kaže da se vrijednost zaplijenjene droge cijeni na oko 1,4 milijuna kuna

VIDEO

Bujska policija je u ponedjeljak kod 58-godišnjaka s područja Umaga zaplijenila gotovo 57 kilograma marihuane, tri pištolja, 483 komada streljiva različitih kalibara te 167 zrna i 100 čahura za izradu metaka. Zaplijenjena droga visoke čistoće je bila pakirana u 71 paket različitih veličina pripremljenih za daljnju distribuciju na ilegalnom narko-tržištu Istre i Hrvatske. 

Mile Orešković, voditelj službe organiziranog kriminaliteta istarske policije kaže da se vrijednost zaplijenjene droge cijeni na oko 1,4 milijuna kuna dok se vrijednost droge na ulici penje na više od 3 milijuna kuna. 

U nastavku kriminalističkog istraživanja nad uhićenim Umažaninom a temeljem informacija istarske policije na području Daruvara, u pretrazi jedne kuće u vlasništvu uhićenog pronađeno je još 11 kilograma marihuane pripremljene za ilegalno tržište.
Načelnik bujske policije kaže da je sve zapravo krenulo od  potrage za lopovom koji je Ante 22. travnja provalio u jednu specijaliziranu trgovinu iz koje su otuđeni moto-kultivatori, motorne pile i trimeri kada je lopov pričinio štetu od oko 300 tisuća kuna. 

Tražeći provalnika pribavljen je sudski nalog za pretragu kuće i skladišta na području Umaga kada samo osim ukradenih predmeta iz agrarije  pronašli i veću količinu marihuane vrhunske kvalitete te oružje i streljivo – pojasnio je prvi čovjek bujske policije, Ante Finderle.

Uhićeni 58-godišnjak, policiji od ranije poznat, sumnjiči se za tešku krađu, neovlaštenu proizvodnju i promet opojnim drogama te nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju Umažanin je u utorak završio u pritvorskoj jedinici istarske policije nakon čega će zasigurno završiti iza rešetaka pulskog zatvora gdje se očekuje određivanje istražnog zatvora. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

U stanu na Trešnjevci pronašli tijelo muškarca. Policija:  Prošlo je dosta vremena otkad je umro
UŽAS U ZAGREBU

U stanu na Trešnjevci pronašli tijelo muškarca. Policija: Prošlo je dosta vremena otkad je umro

U petak navečer policija je u stanu na Trešnjevci pronašla tijelo muške osobe. Još nije poznat uzrok smrti...

Kako je bezvezni činovnik s komičnom frizurom završio u crvenom Ferrariju s kriminalcem
PRIČA O BARTULICI

Kako je bezvezni činovnik s komičnom frizurom završio u crvenom Ferrariju s kriminalcem

Plus+ Stephen Nikola Bartulica u devedesetima se pojavio u Hrvatskoj. Tada je počeo njegov uspon od Ministarstva vanjskih poslova do EU parlamenta
Sretnik putem interneta uplatio listić: Nije pogodio niti jedan broj, osvojio je 80.000 eura!
ČESTITKE DOBITNIKU

Sretnik putem interneta uplatio listić: Nije pogodio niti jedan broj, osvojio je 80.000 eura!

Igrač je odigrao 10. kombinacija i uplatio 13,00 €. U večerašnjem izvlačenju 167.kola nije pogodio ništa te je osvojio 80.000,00 eura