Obavijesti

News

Komentari 58

Ivica Dačić: Što je Tadić radio na skupu na kojemu je i Thaci?

Ivica Dačić: Što je Tadić radio na skupu na kojemu je i Thaci?
1

Nije dobro kada se demokrati ponašaju različito prema državnim pitanjima kada su na vlasti i kada su u oporbi, jer je još na snazi državna politika kaže Ivica Dačić

VIDEO

Još uvijek aktualni ministar unutrašnjih poslova i mandatar za sastav nove srpske vlade, Ivica Dačić izjavio je danas u Beogradu kako je za njega "prava enigma posjet vođe Demokratske stranke Borisa Tadića" Croatia Summitu u Dubrovniku na kojemu sudjeluje i premijer Kosova Hashim Thaci, javljaju mediji u Srbiji. 

Ocijenio kako "nije dobro kada se demokrati ponašaju različito prema državnim pitanjima kada su na vlasti i kada su u oporbi" jer je još na snazi državna politika, u čijem je formiranju sudjelovao DS, da se ne sudjeluje na skupovima gdje se Kosovo predstavlja kao neovisna država".

Dačić je rekao novinarima kako ne zna je li se Tadić susreo s Thacijem, ali ne vjeruje da se "bilo što postiže sudjelovanjem na skupu na koji je pozvan i Thaci, osim što se možda daje legitimitet čovjeku za kojega postoje indicije da je bio umiješan u trgovinu ljudskim organima". Odgovarajući na pitanje bi li se sastao s Thacijem, Dačić je odgovorio kako bi dobro razmislio ima li Srbija od toga koristi, ali to "sigurno ne bih učinio kako bi dobio pljesak sa strane". 

Komentirajući stav SAD kako Srbija ne mora priznati neovisnost Kosova, ali mora prihvatiti njegovo postojanje, Dačić je rekao kako to nije ništa novo i ponovio da se "Srbija zalaže za nastavak dijaloga o rješavanju životnih problema, bez faktičkog i bez posrednog priznavanja Kosova".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.