News

Komentari 32

Puljak o kršenju izborne šutnje: Cirkulirao je SMS, a potpisan je Vice Mihanović. HDZ krši šutnju

Puljak o kršenju izborne šutnje: Cirkulirao je SMS, a potpisan je Vice Mihanović. HDZ krši šutnju

Pozivam institucije da otkriju počinitelje, tko stoji iza lažnih profila koji su se pojavljivali, i da ih se sankcionira prije drugog kruga izbora, poručio je Puljak na konferenciji za medije

Ivica Puljak, kandidat Centra za gradonačelnika Splita, održao je konferenciju za medije u 10 sati. Kako stoji u priopćenju stranke, Puljak će govoriti o HDZ-u i kršenju izborne šutnje. 

Prisustvovali su i kandidati za zamjenike Bojan Ivošević i Antonio Kuzmanić. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Našli smo se da ukažemo na kršenje predizborne šutnje od strane HDZ-a. Ne poštuju zakone ni institucije ove države. Na sam dan izbora je Zoran Đogaš u svom govoru nakon glasanja grubo prekršio šutnju. Ja imam njegov govor. Prema zakonu, takvi prekršaji se moraju sankcioniraju. Tog dana je cirkulirao SMS, vidi se da je potpisano kao Vice Mihanović. HDZ i Vice Mihanović su svjesno prekršili izbornu šutnju. Kazne idu do 5000 kuna - rekao je Puljak te pozvao institucije da sankcioniraju ovakve postupke prije drugog kruga izbora. 

- Pozivam institucije da otkriju počinitelje, tko stoji iza lažnih profila koji su se pojavljivali, i da ih se sankcionira prije drugog kruga izbora - poručio je. 

- Ovo je od izuzetno velike važnosti, da institucije štite demokraciju i da sankcioniraju počinitelje ovakvih djela - poručio je. Rekao je kako je prijava već poslana.

Najčitaniji članci