Obavijesti

News

Komentari 65

Ivica Todorić: I ja sam borac protiv korupcije u Hrvatskoj!

Ivica Todorić: I ja sam borac protiv korupcije u Hrvatskoj!
1

ULAGAO, ULAGAO I ULAGAO Odbjegli vlasnik Agrokora u novoj objavi na blogu hvali se svojim postignućima u posljednjih četvrt stoljeća. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

VIDEO

U svom političkom program češka Akcija nezadovoljnih građana koju vodi Andrej Babiš, poduzetnik i političar koji se ne miri sa stanjem u društvu, pobijedila je na parlamentarnim izborima 21. listopada. Jedna od glavnih političkih platformi na kojoj je Babiš dobio izbore je borba protiv korupcije u svim porama društva pa Babiš često ističe kako je mislio da je institucionalna korupcija izgubila bitku s pravnom državom i kaže “godine 1989. nadali smo se,a i drugi su mislili da ćemo se napokon riješiti nepodnošljivog koruptivnog sustava. Nije uspjelo i danas se borimo s njim"

Danas se i ja borim protiv koruptivnog sustava u Hrvatskoj!

Kroz Lex Agrokor Vlada je preko noći stvorila sustav u kojem strani utjecaji, razni lobisti, odabrana odvjetnička društva i kumovi upravljaju državom!

Za interese tih skupina Vlada uništava Agrokor koji je svakog dana nešto novo stvarao s jasno formuliranim nacionalnim interesima.

Tako je Agrokor ulagao,ulagao,ulagao i stvorio:

Najveću poljoprivrednu industriju u Europi
Treću najuspješniju sladoledarnu industriju u Europi
Najveći trgovački lanac u regiji
Najveću industriju mineralnih voda u regiji
Najveću mesnu industriju u regiji
Najveću industriju ulja,margarina i majoneza u regiji
Apsolutno najveći poslodavac u regiji 60.000 ljudi
Apsolutno najveći investitor u regiji, posebno u ljude i nove tehnologije
Agrokor je bio jasan partner u regionalnoj i EU politici, štiteći nacionalne interese svakog prostora gdje je djelovao !

Kako bi se prikrilo uništavanje Agrokora za privatne interese spomenutih skupina najviši dužnosnici države olako se I neargumentirano odvažuju tvrditi kako je nacionalizacijom Agrokora kroz Lex osigurano:

NOVI NOVAC ZA AGROKOR
NOVO POVJERENJE PREMA AGROKORU
ODLIČNI AGROKOROVI UGOVORI
ODLIČAN AGROKOROV REZULTAT
No te lažne tvrdnje najbolje demantiraju činjenice kojima smo svjedoci.

NOVI NOVAC - koji je, tobože ,Knighthead dao kao kredit Agrokoru ,došao je na račune Agrokora, ,tu je stajao neko vrijeme, Agrokor ga nije smio trošiti, a na kraju novim kriminalnim ugovorom vraćen je na račune Knightheadu u inozemstvo.
ODLIČNI AGROKOROVI UGOVORI- omogućili veliku pljačku kroz ugovor o roll up-u..
NOVO POVJERENJE- 3.11.2017 je počelo trgovanje dionicama Agrokorovih kompanija na Zagrebačkoj burzi. Vrijednost im je u prosjeku pala u odnosu na prijašnje trgovanje za 75%.
To je novo povjerenje!

Ovakvo katastrofalno stanje vrijednosti Agrokorovih kompanija je posljedica uvođenja Lex-a i rada Izvanredne uprave Agrokora: Sada, nakon što je izvanredna uprava uništila vrijednosti Agrokora pustiti trgovanje ne burzi je pravi kriminal. Za to vrijeme interese Knightheada štiti izravno Vlada a cilj je da se vrijednost umanji kako bi se više novca opljačkalo i nekome stavilo u džep.

Istovremeno, uništene su sinergije građene godinama čime je Agrokoru zadan nenadoknadiv gubitak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.